Θανατηφόρο Λεμεσού:Βγήκε από το Νοσοκομείο, αλλά πάει στο εδώλιο

Θανατηφόρο Λεμεσού:Βγήκε από το Νοσοκομείο, αλλά πάει στο εδώλιο

Eκτελέστηκε νέο ένταλμα σύλληψης του

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας, αναμένεται να παρουσιαστεί αύριο ο 50χρονος Ρώσος, που ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού, κατά το οποίο έχασε τη ζωή του ο 27χρονος Παναγιώτης Χριστοφόρου.  

Ο 50χρονος, ο οποίος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, οδηγήθηκε στα αστυνομικά κρατητήρια, όπου εκτελέστηκε νέο ένταλμα σύλληψης του, αυτή τη φορά για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας.

 

Εν τω μεταξύ, το πρωί διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου 27χρονου και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους, διαπιστώνεται πλήρης διατομή της θωρακικής αορτής, κατάγματα αυχενικής και θωρακικής μοίρας σπονδυλικής στήλης, αιμορραγία εγκέφαλου, ρήξη ύπατος και πολλαπλές κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων.

 

Οι έρευνες της τροχαίας συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς για πλήρη εξακρίβωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το θανατηφόρο και για εξασφάλιση των απαραίτητων τεκμηρίων και μαρτυριών που θα στοιχειοθετήσουν την υπόθεση.

 

Όπως, εξάλλου, δήλωσε στα ΜΜΕ ο δικηγόρος της οικογένειας, Ηλίας Χρίστου, αναμένεται να κατατεθεί αγωγή αποζημιώσεων, για το ανήλικο παιδί του 27χρονου.

 

Υπενθυμίζεται ότι το όχημα του άτυχου Χριστοφόρου κτυπήθηκε στο πίσω μέρος από το, τύπου SUV, όχημα του 50χρονου, με αποτέλεσμα ο 27χρονος να εγκλωβιστεί στα συντρίμμια του αυτοκινήτου του και το όχημα του 50χρονου ν` αναποδογυριστεί.

 

Για τον απεγκλωβισμό του 27χρονου κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου μεταφέρθηκε, διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

 

Home