Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Θάνατος άντρα Χλώρακα: Η νεκροτομή θα δείξει τα αίτια

Offsite Team -
31.03.2022

Θάνατος άντρα Χλώρακα: Η νεκροτομή θα δείξει τα αίτια

Αστυνομία: Δεν φέρει εξωτερικές κακώσεις στο σώμα

Η νενομισμένη νεκροτομή θα καταδείξει τα ακριβή αίτια του θανάτου άντρα που εντοπίστηκε στη Χλώρακα, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Η Αστυνομία Πάφου διεξήγαγε έρευνες σε συνεργασία με μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών (ΥΠΕΓΕ) της Αστυνομίας Κύπρου για την εξακρίβωση των αιτιών θανάτου ενός άνδρα, που εντοπίστηκε τη νύχτα της Τετάρτης σε συγκρότημα διαμερισμάτων, στην Χλώρακα.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Χρήστος Ανδρέου ανέφερε πως η σορός του άνδρα νεαρής ηλικίας, αφρικανικής καταγωγής, βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, στις 23:25 χτες το βράδυ ενώ εκ πρώτης όψεως δεν εντοπίστηκαν εμφανή εξωτερικά τραύματα.

Επεσήμανε ακόμη πως έγινε αυτοψία στην σκηνή από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέτα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου ενώ για εξετάσεις αφίχθηκαν και μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών (ΥΠΕΓΕ) της Αστυνομίας Κύπρου.

Ο κ. Ανδρέου ανέφερε πως τα ακριβή αίτια του θανάτου του άντρα θα εξακριβωθούν από την νενομισμένη νεκροτομή η οποία θα διενεργηθεί τις επόμενες ημέρες και η οποία θα καθοριστεί από τους ιατροδικαστές. 

Επιπρόσθετα σημείωσε πως τα στοιχεία του άντρα που βρέθηκε χτες δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη, και λόγω της προχωρημένης σήψης αυτό ίσως γίνει με την μέθοδο DNA.

Εξάλλου σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέτα, η οποία αφίχθη στη σκηνή τις πολύ πρωινές ώρες με τον συνάδερφο της ιατροδικαστή, Ορθόδοξο Ορθοδόξου, ανέφερε πως η σορός εκ πρώτης όψεως δεν φέρει εξωτερικές κακώσεις και όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται.  

ΚΥΠΕ

Home