Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Θέλεις να κλείσεις ραντεβού στο γιατρό; Μπορείς και διαδικτυακά

Offsite Team -
23.08.2022 - 12:30

Θέλεις να κλείσεις ραντεβού στο γιατρό; Μπορείς και διαδικτυακά

Διαδικτυακή διευθέτηση ραντεβού με 750 γιατρούς του ΟΚΥπΥ

Επτακόσιοι πενήντα ιατροί όλων των ειδικοτήτων βρίσκονται στη διάθεσή των πολιτών για διαδικτυακή διευθέτηση ραντεβού με μια διαδικασία που είναι απλή και διαρκεί μερικά λεπτά, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΟΚΥπΥ.

>>> NEO - Brief Platinum, το πρώτο διαδραστικό περιοδικό από την Δημοσιογραφική Ομάδα της Brief. Κάνε δωρεάν εγγραφή ΕΔΩ για να παραλάβεις το πρώτο τεύχος με αποκλειστικό αφιέρωμα στις Φοιτητικές Εστίες <<<

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ψηφιακή μεταμόρφωση, ο συνεχής εκσυγχρονισμός και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, αποτελούν βασικούς στόχους του ΟΚΥπΥ.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Οργανισμός προσφέρει στο κοινό με μεγάλη επιτυχία εδώ και ένα περίπου χρόνο εναλλακτικό και γρήγορο τρόπο διευθέτησης ραντεβού με τους 750 ιατρούς όλων των ειδικοτήτων που εργάζονται στα νοσηλευτήρια του. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και γίνεται μέσω της ιστοσελίδας του ΟΚΥπΥ, αναφέρεται.

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτά είναι τα 2 νέα νοσηλευτήρια που μπαίνουν στο ΓεΣΥ από 1/9

Στην ενότητα «Κλείσε ραντεβού με Ιατρό» (https://shso.org.cy/anazitisi-iatrou/) είναι διαθέσιμες όλες οι πληροφορίες για τους ιατρούς του ΟΚΥπΥ και ο καθένας μπορεί να αιτηθεί, οποιαδήποτε ώρα της μέρας, τη διευθέτηση ραντεβού με τη συμπλήρωση σχετικής φόρμας.

Με την υποβολή του αιτήματος, ο αρμόδιος λειτουργός του ΟΚΥπΥ, επικοινωνεί τηλεφωνικά σε διάστημα που δεν ξεπερνά τις 48 ώρες, για επιβεβαίωση και τελική διευθέτηση του ραντεβού.

Το κοινό μπορεί να συνεχίσει να διευθετεί και τηλεφωνικά ραντεβού με γιατρούς του ΟΚΥπΥ, τηλεφωνώντας στον εκάστοτε τηλεφωνικό αριθμό του κάθε νοσοκομείου.

Περισσότερες πληροφορίες για τον ΟΚΥπΥ, τα νοσηλευτήρια, τις Κλινικές και Τμήματα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες, είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Οργανισμού https://shso.org.cy/.

Home