Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Θεομηνία στη Λευκωσία: 92 οικογένειες αποζημιώθηκαν

Offsite Team -
24.12.2020 - 15:02

Θεομηνία στη Λευκωσία: 92 οικογένειες αποζημιώθηκαν

Thumbnail
Ικανοποίηση Υπ.Εσωτερικών

Ο Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Νουρής σε γραπτή του δήλωση την Πέμπτη, παραμονή Χριστουγέννων ανακοίνωσε ότι 92 οικογένειες θα δουν στους λογαριασμούς τους το ποσό της αποζημίωσης που έχει καταβληθεί από το κράτος. Οι εν λόγω οικογένειες πλήγησαν από την πρόσφατη θεομηνία στις Κοινότητες του Νικηταρίου, του Αστρομερίτη, του Ποταμιού και της Βυζακιάς.

 

Ο Υπουργός εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι οι αποζημιώσεις καταβλήθηκαν την παραμονή Χριστουγέννων.  Σύμφωνα με τον Υπουργό, «Αισθάνομαι ικανοποίηση που με την τεράστια συμβολή και προσπάθεια όλων των συνεργατών μου στο Υπουργείο Εσωτερικών, στην Επαρχιακή Διοίκηση Λευκωσίας, αλλά και την Πολιτική Άμυνα, πετύχαμε τον στόχο που θέσαμε αμέσως μετά τις καταστροφές της πρόσφατης θεομηνίας στις Κοινότητες του Νικηταρίου, του Αστρομερίτη, του Ποταμιού και της Βυζακιάς».

Σύμφωνα με τον Υπουργό, «Καταβάλλοντας άμεσα, και πριν από τα Χριστούγεννα, τις αποζημιώσεις τους, στόχος μας είναι να κατευνάσουμε όσο το δυνατό περισσότερο τον πόνο των συνανθρώπων μας τις γιορτινές αυτές ημέρες.

Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν να ολοκληρωθούν οι εκτιμήσεις των ζημιών σε ελάχιστο χρόνο δίνοντας μας την δυνατότητα να καταβάλουμε τις ανάλογες αποζημιώσεις.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η Κυβέρνηση είναι έμπρακτα δίπλα στους πολίτες αυτού του τόπου. Χρόνια πολλά  με υγεία σε όλο τον κόσμο»..

Home