Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Θετική η Χλώρακα για συμπερίληψη στο νέο Δήμο

Offsite Team -
30.11.2021 - 19:30

Θετική η Χλώρακα για συμπερίληψη στο νέο Δήμο

Συμφωνεί η Χλώρακα με πρόταση ΥΠΕΣ για συμπερίληψη στο νέο Δήμο Δυτικής Πάφου

Τη σύμφωνη θέση της εκφράζει η κοινοτική αρχή Χλώρακας με την πρόταση του Υπουργείου Εσωτερικών ως έχει κατατεθεί και την συμπερίληψη της κοινότητας στο νέο Δήμο Δυτικής Πάφου, σύμφωνα με ανακοίνωση του κοινοτάρχη Χλώρακας Νικόλα Λιασίδη.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Ο κ. Λιασίδης σημειώνει πως αυτό άλλωστε προέκυψε μέσα από εμπεριστατωμένη μελέτη του Δρ Χαραλάμπου Κουταλάκη που εκπονήθηκε για το Υπουργείο Εσωτερικών. Όπως προκύπτει από τη μελέτη  είπε, η συνένωση των τοπικών αρχών της Δυτικής Πάφου είναι βιώσιμη διότι θα αυξηθεί ο πληθυσμός και η κρίσιμη μάζα, θα ενωθεί το παραλιακό μέτωπο και θα επέλθει βελτίωση εσόδων και εξόδων.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Επισημαίνει ακόμη πως δεν αποδέχονται τις αντιδημοκρατικές προσεγγίσεις που υποστηρίζουν ότι ο οποιοσδήποτε ψηφοφόρος να έχει αντί μίας ψήφου, να έχει μισή ή και πιο κάτω για να έχουν δημοτικά διαμερίσματα με ψηλό προϋπολογισμό αλλά λίγους κατοίκους περισσότερη εκπροσώπηση.

Εξέφρασε τέλος τον σεβασμό του προς όλες τις απόψεις και ανησυχίες όλων των τοπικών αρχών για το συγκεκριμένο ζήτημα και επισημαίνει πως δεν έχουν θέμα ως κοινότητα Χλώρακας  αν μια τοπική αρχή δεν θέλει να συμμετάσχει στο νέο σχήμα. Ωστόσο σημειώνει δεν αποδέχονται να γίνονται προτάσεις ερήμην τους για να αποχωρήσουν από το νέο Δήμο Δυτικής Πάφου. Έχουμε ήδη αποστείλει επιστολή στην Βουλή με τις θέσεις μας, καταλήγει ο κ. Λιασίδης.

ΚΥΠΕ

Home