Θλίψη Χαμπιαούρη για το θανατηφόρο τροχαίο στη Λεμεσό

Θλίψη Χαμπιαούρη για το θανατηφόρο τροχαίο στη Λεμεσό

Ο άτυχος Πέτρος ήταν Επιθεωρητής στη Μέση Εκπαίδευση

Ανακοινώσεις για το άδικο θάνατο του άτυχου Πέτρου Πέτρου εξέδωσαν, οι οργανωμένοι γονείς, οι καθηγητές αλλά και ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Χαμπιούρης. 

Συγκεκριμένα με μήνυμα του στο Twitter o Υπουργός Παιδείας έγραψε: «Eκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για τον τραγικό και αδόκητο θάνατο ενός εξαίρετου και αγαπημένου ανθρώπου, του Επιθεωρητή Φιλολογικών Μαθημάτων Μέσης Εκπαίδευσης, Πέτρου Πέτρου. Τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και στους οικείους του.»

Παράλληλα η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης, σε σημερινή της ανακοίνωση, εκφράζει τη θλίψη της για τον τραγικό θάνατο του Επιθεωρητή Μέσης Εκπαίδευσης Φιλολογικών μαθημάτων Πέτρο Πέτρου.  

«Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος. Αιωνία του η μνήμη» καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και η ΔΗΚΙ Καθηγητών αναφέροντας: «Η ΔΗΚΙ Καθηγητών εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια και τη βαθύτατη θλίψη της, για την αιφνίδια απώλεια του φίλου και Επιθεωρητή Φιλολογικών μαθημάτων Μέσης Εκπαίδευσης κ. Πέτρου Πέτρο.

Το κενό που αφήνει πίσω του είναι αναπληρωτο γιατί ο κ. Πέτρου υπηρέτησε το δημόσιο σχολείο με ήθος, ανιδιοτέλεια και ειλικρινή αγάπη.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.»

Ο 62χρονος Πέτρος Πέτρου άφησε το βράδυ της Τρίτης την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στην προσπάθεια του να διασταυρώσει την οδό 1ης Απριλίου, στη Λεμεσό.

Home