Τη Δευτέρα η κλήρωση των €500 για αερόσακο μοτοσικλετιστών

Offsite Team -
22.07.2022 - 10:47

Τη Δευτέρα η κλήρωση των €500 για αερόσακο μοτοσικλετιστών

Οι 153 που θα πάρουν το αερόσακο γιλέκο χωρίς κλήρωση

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει την διεξαγωγή ηλεκτρονικής κλήρωσης για το Σχέδιο Επιχορήγησης για Αγορά Προστατευτικού Εξοπλισμού για Μοτοσικλετιστές λόγω μεγαλύτερου του προκαθορισμένου αριθμού αιτήσεων (2629).

>>> NEO - Brief Platinum, το πρώτο διαδραστικό περιοδικό από την Δημοσιογραφική Ομάδα της Brief. Κάνε δωρεάν εγγραφή ΕΔΩ για να παραλάβεις το πρώτο τεύχος με αποκλειστικό αφιέρωμα στις Φοιτητικές Εστίες <<<

Aπό τις 2629 αιτήσεις θα πάρουν απευθείας έγκριση οι 153 που κατηγοριοποιήθηκαν στις μοτοσικλέτες χαμηλής ισχύος (με αριθμό αίτησης που αρχίζει από Χ.) δηλαδή αδειούχοι Α1 κατηγορίας για Μοτοσικλέτες μεγίστου κυλινδρισμού 125 κυβικών εκατοστών, μέγιστης ισχύος 11 kW.

Ενώ θα κληρωθούν 2476 αιτητές Υψηλής Ισχύος για  547 διαθέσιμες χορηγίες (βάση διαθέσιμου προϋπολογισμού) στους ενδιαφερόμενους με αριθμό αίτησης που αρχίζει με Υ. και αφορά αδειούχους τύπου Α και Α2 δηλαδή για μοτοσικλέτες μεγαλύτερης ισχύος από 11 kw.

Η κλήρωσή θα πραγματοποιηθεί στις 25/07/22 ημέρα Δευτέρα στις 13:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τον επίσημο λογαριασμό του Υπουργείου στο Facebook.

Οι τυχεροί αιτητές θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά (email) το οποίο έχουν καταχωρήσει στην αίτηση. Τόσο οι προ εγκριθείς όσο και οι επιλαχόντες θα δημοσιευτούν στην ιστοσελίδα www.motosafety.gov.cy.

Home