Τι γίνεται αν αρνηθώ έλεγχο για safepass;

Τι γίνεται αν αρνηθώ έλεγχο για safepass;

Πόσα είναι το πρόστιμο εάν κυκλοφορείς χωρίς safepass - Που θα ελέγχει η αστυνομία

Απαντήσεις σε ότι αφορά τους ελέγχους για το safepass έδωσε μιλώντας στην εκπομπή Offsite on air στην Digital ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου. 

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον κύριο Ανδρέου η αστυνομία στην βάση των διαταγμάτων σε χώρους εστίασης μαζί με το υφυπουργείο Τουρισμού, σε χώρους λατρείας αλλά και σε χώρους που γίνονται εκδηλώσεις γάμων και βαπτίσεων και στα καζίνο. Όπως είπε σε άλλους χώρους έχουν αρμοδιότητα άλλοι λειτουργοί. 

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Σύμφωνα με τον κύριο Αντρέου από τους ελέγχους που έκανε χθες η αστυνομία δεν υπήρξε η όποια καταγγελία για το safepass ενώ το πρόστιμο και σε αυτή την περίπτωση είναι στα 300 ευρώ. 

Όσον αφορά τους ελέγχους σε γάμους αλλά και στους χώρους εστίασης τα μέλη της αστυνομίας σύμφωνα με το κύριο Αντρέου ανέφερε ότι υπάρχουν οδηγίες τα μέλη της δύναμης να είναι διακριτικά διευκρινίζοντας ότι πολλές φορές μέλη της δύναμης πραγματοποιούν ελέγχους με πολιτική περιβολή αφού επιδείξουν την αστυνομική τους ταυτότητα. 

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Τι γίνεται εάν αρνηθώ έλεγχο για safepass

Κληθείς να σχολιάσει εάν μπορεί κάποιος να αρνηθεί τον έλεγχο ο Εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας ανέφερε ότι και σε αυτή την περίπτωση εξακολουθεί να παραβιάζει τα διατάγματα είτε καταγγέλλετε είτε σε περιπτώσεις που προνοεί ποινή φυλάκισης το αδίκημα για το οποίο διαπράττει το συγκεκριμένο πρόσωπο υπόκειται και στην σύλληψη. 

Δείτε πιο κάτω όλα όσα δήλωσε ο κ. Ανδρέου στην εκπομπή offsite on air της Digital TV:

Home