Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Τι γίνεται με την Tus Air; Όλα τα στοιχεία 

Του Χαράλαμπου Ζάκου -
30.09.2019 - 16:50

Τι γίνεται με την Tus Air; Όλα τα στοιχεία 

Thumbnail
Τι αναφέρει στην Offsite εκπρόσωπος της Tus Air για το μέλλον της εταιρείας

Μόνο με ναυλωμένες πτήσεις θα συνεχίσει μετά την 31η Οκτωβρίου η Tus Air, σύμφωνα με τα όσα πληροφορείται η ιστοσελίδα μας. 

Αλλάζει όνομα

Πιο συγκεκριμένα, όπως μας ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρείας, η Tus Air θα προχωρήσει με ναυλωμένες πτήσεις κατά το χειμερινό της πρόγραμμα (μετά το τέλος Οκτωβρίου), καθώς στόχος της είναι η ανανέωση του στόλου της και το rebranding της εταιρείας. 

Όπως μας ανέφεραν η εταιρεία υπολογίζει μέχρι το καλοκαίρι του 2020 ο στόλος της να έχει ανανεωθεί, είτε με αγορά, είτε ενοικιάζοντας νέα αεροσκάφη, ξεκινώντας τότε το νέο της πτητικό πρόγραμμα, που όπως μας ειπώθηκε θα περιλαμβάνει και νέους προορισμούς.

Μάλιστα, σίγουρο θα πρέπει να θεωρείται και η αλλαγή ονόματος της εταιρείας, απόφαση που εμπίπτει στα σχέδια της για rebranding. 

«Λογική η αποδέσμευση προσωπικού»

Η εταιρεία μας επιβεβαίωσε και τις πληροφορίες που θέλουν την Tus Air να προχώρησε με αποδέσμευση προσωπικού. Μάλιστα, όπως μας ανέφερε, αυτό δεν είναι κάτι παράλογο αλλά μια πρακτική που ακολουθούν και άλλες αεροπορικές εταιρείες κατά τη χειμερινή περίοδο. 

Σε ερώτηση μας για τον αριθμό των ατόμων που απασχολούνται στην εταιρεία, και το πόσοι αποδεσμεύθηκαν, η Tus Air αρκέστηκε στο να μας αναφέρει πως η πλειοψηφία των εργαζομένων της είναι Κύπριοι. 

Μάλιστα, όπως μας ανέφεραν η εταιρεία θα προχωρήσει με δημόσια ενημέρωση για τα νέα της δεδομένα και αποφάσεις στο αμέσως επόμενο διάστημα. 

 

Home