Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Τι καιρό θα μας κάνει την Κυριακή του Πάσχα

Offsite Team -
18.04.2020 - 19:10

Τι καιρό θα μας κάνει την Κυριακή του Πάσχα

Thumbnail
Αναλυτικά η πρόγνωση μέχρι και την Τετάρτη

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη.

>>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS <<< 

Απόψε, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς αλλά παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, εκτός από τα δυτικά όπου θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και τα ανατολικά, γύρω στους 12 βαθμούς στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, Κυριακή του Πάσχα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά αργότερα θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Τη Δευτέρα του Πάσχα, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις.  Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τρίτη του Πάσχα, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει  μικρή άνοδος.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευμα ήταν:

 

  Μέγιστη

Θερμοκρασία

Ελάχιστη

Θερμοκρασία

Σχετική

Υγρασία

Λευκωσία: 30°C 14°C 27%
Αεροδρόμιο Λάρνακας: 27°C 15°C 42%
Λεμεσός: 26°C 11°C 58%
Αεροδρόμιο Πάφου: 22°C 11°C 70%
Φρέναρος: 29°C 15°C 36%
Πρόδρομος 20°C 7°C 44%
Πόλις Χρυσοχούς 25°C 12°C 68%

 

 

Home