Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Τι μήνυμα έστειλε στον Χριστόφια η κόρη του Τσε Γκεβάρα (ΦΩΤΟ)

Offsite Team -
24.05.2019 - 11:44

Τι μήνυμα έστειλε στον Χριστόφια η κόρη του Τσε Γκεβάρα (ΦΩΤΟ)

Thumbnail
Αλέιδα Γκεβάρα: Πες του Δημήτρη ότι τον αγαπώ πολύ και ελπίζω να βελτιωθεί πολύ σύντομα

Ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό έκανε ο Χρίστος Χριστόφιας γιος του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, θέλοντας να ευχαριστήσει για τα μηνύματα στήριξης που δέχεται για τον πατέρα του. 

Μεταξύ άλλων όπως αναφέρει ξεχωρίζει ένα μήνυμα που έφτασε από την Κούβα 

Αυτούσια η ανάρτηση του Χρίστου Χριστόφια: 

«Χιλιάδες τα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης και ξανά ευχαριστούμε. Βάλσαμο στις δύσκολες ώρες που περνούμε. Ξεχωρίζω ένα ιδιαίτερο μήνυμα που ήρθε από την Κούβα:

"Πες του Δημήτρη ότι τον αγαπώ πολύ και ελπίζω να βελτιωθεί πολύ σύντομα και παρακαλώ να ξαναβρεί εκείνη τη δύναμη που είχε πάντα για να συνεχίσει να βαδίζει μπροστά, γιατί χρειαζόμαστε ανθρώπους όπως αυτόν σε τούτο τον κόσμο. Στέλλω μια αδελφική αγκαλιά."

Αλέιδα Γκεβάρα»

xristofias

Ευχάριστα νέα για Δημήτρη Χριστόφια - Νέο ανακοινωθέν

Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας νοσηλεύεται από την Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, λόγω σημαντικής αναπνευστικής επιβάρυνσης.

Σύμφωνα με τη σημερινή πρωινή αξιολόγηση από την ομάδα των θεραπόντων ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, προκύπτει ότι η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει ελαφριά σημάδια βελτίωσης, ωστόσο παραμένει κρίσιμη. Σημειώνεται επίσης ότι ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξακολουθεί να υποστηρίζεται μηχανικά από αναπνευστήρα.

Ο Υπουργός Υγείας κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου ενημερώνεται τακτικά από τους θεράποντες ιατρούς και για οποιαδήποτε εξέλιξη στην κατάσταση της υγείας του ασθενούς, το Υπουργείο Υγείας θα ενημερώσει σχετικά με νεότερη ανακοίνωση.

Home