Τι υπέδειξε για την 6χρονη στη λίμνη του Ξυλιάτου ο 35χρονος

Τι υπέδειξε για την 6χρονη στη λίμνη του Ξυλιάτου ο 35χρονος

xiliatos
Συνεχίζονται οι έρευνες σε Μιτσερό και Ξυλιάτο

Τον τρόπο που εξαφάνισε το πτώμα της 6χρονης φαίνεται πως υπέδειξε στην Αστυνομία, το πρωί της Κυριακής (21/4) ο 35χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο σημείο της λίμνης «Μεμί» στον Ξυλιάτο.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο 35χρονος υπέδειξε σημείο κοντά σε δέντρο στο οποίο έριξε το πτώμα της 6χρονης, ενώ στην συνέχεια το έσπρωξε έτσι ώστε να πέσει στην λίμνη «Μεμί».

Στο μεταξύ, οι έρευνες συνεχίζονται τόσο στο Μιτσερό, όσο και στον Ξυλιάτο. Στο Μιτσερο βρέθηκε εκ νέου σήμερα από νωρίς το πρωί και ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Μάρκος Τράγκολας.

Ο 35χρονος ύποπτος θα οδηγηθεί εντός ολίγου στον Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας ως κατηγορούμενος για φόνο εκ προμελέτης και του δεύτερου θύματος που βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (20/4) στο φρεάτιο στο παλιού Μεταλλείου στο Μιτσερού.

Τέλος, σημειώνεται ότι το γεγονός ότι και τα δύο θύματα βρέθηκαν στο φρεάτιο δεμένα χειροπόδαρα, γυμνά και τυλιγμένα με σεντόνι, αυξάνει το ενδεχόμενο ο δράστης να χρησιμοποιούσε το ίδιο τρόπο για να παγιδεύει και στην συνέχεια να σκοτώνει τα θύματα του.  

Home