Την Δευτέρα στις 22 Ιουλίου το τελευταίο αντίο στον Αλέξη Γαλανό

Την Δευτέρα στις 22 Ιουλίου το τελευταίο αντίο στον Αλέξη Γαλανό

Την Δευτέρα 22 Ιουλίου στον Στρόβολο θα τελεστεί η κηδεία του Αλέξη Γαλανού

Την Δευτέρα 22 Ιουλίου στη Λευκωσία θα τελεστεί η κηδεία του Δημάρχου Αμμοχώστου Αλέξη Γαλανού που απεβίωσε χθες ενώ βρισκόταν σε διακοπές στη Κώ.  

Όπως δήλωσε στο  ΚΥΠΕ ο Δημαρχεύων Αμμοχώστου Χρύσανθος Ζαννέττου, «η κηδεία του Αλέξη Γαλανού θα τελεστεί την ερχόμενη Δευτέρα 22 Ιουλίου στις πέντε το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας στον Στρόβολο. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί που θα γίνει η ταφή».

 

Πρόσθεσε ότι "η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του Αλέξη Γαλανού θα διενεργηθεί στις τρεις το μεσημέρι στο Νοσοκομείο της Κώ ώστε να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου του".

Το απόγευμα της Τρίτης θα διενεργηθεί σε Νοσοκομείο στη Κω η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του Αλέξη Γαλανού. 

Ακολούθως η σορός θα μεταφερθεί στην Αθήνα και από εκεί στην Κύπρο, όπου θα διεξαχθεί και η κηδεία του. 

Το απόγευμα η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του Αλέξη Γαλανού 

Σε ανακοίνωσή της η Ο.Κ.Ο.Ε., εκφράζει τη θλίψη και την οδύνη της για τον θάνατο του Δημάρχου Αμμοχώστου και Προέδρου της  Ένωσης Δήμων. “Ο εκλιπών  ήταν  ένας ειλικρινής και ένθερμος αγωνιστής για την επιστροφή της Αμμοχώστου στους νόμιμους κατοίκους της και της απελευθέρωσης της Κύπρου από τα τουρκικά στρατεύματα κατοχής.  Η  Κύπρος με την απώλειά του είναι φτωχότερη  γιατί χάνει ένα γνήσιο Αγωνιστή της Ελευθερίας¨, καταλήγει η ανακοίνωση. 

Home