Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Την έναρξη του προγράμματος υποτροφιών προς Τ/κ ανακοίνωσε η ΕΕ

Offsite Team -
13.01.2020 - 22:52

Την έναρξη του προγράμματος υποτροφιών προς Τ/κ ανακοίνωσε η ΕΕ

Thumbnail
Για το ακαδημαϊκό έτος 2020-21

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε την έναρξη του Προγράμματος Υποτροφιών της ΕΕ προς την τ/κ κοινότητα για το ακαδημαϊκό έτος 2020-21, που χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Παροχής Βοήθειας προς την τ/κ κοινότητα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο, σε αυτό τον γύρο θα δοθούν χορηγίες σε περίπου 140 Τ/κ φοιτητές, απόφοιτους και επαγγελματίες. Από το πρόγραμμα έχουν επωφεληθεί περισσότεροι από 1.500 δικαιούχοι από το 2007, προστίθεται.

Το πρόγραμμα αφορά φέτος προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές, καθώς και προγράμματα μικρής διάρκειας, περιλαμβανομένης της πρακτικής άσκησης και των μαθημάτων ξένων γλωσσών στα κράτη μέλη της ΕΕ. Έως και 20% του προϋπολογισμού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προγράμματα στο Ηνωμένο Βασίλειο, αναφέρεται.

Το πρόγραμμα υποτροφιών της ΕΕ χρηματοδοτείται πλήρως από την ΕΕ και θα υλοποιηθεί από το Βρετανικό Συμβούλιο. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν προθεσμία μέχρι τις 10 Μαρτίου 2020 για να υποβάλουν αιτήσεις στον σύνδεσμο https://apply.abburs.eu .

ΚΥΠΕ

Home