Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Τον έψαχναν δυο μήνες για προμήθεια 1kg κάνναβης / Η υπόθεση

Offsite Team -
26.03.2021 - 12:49

Τον έψαχναν δυο μήνες για προμήθεια 1kg κάνναβης / Η υπόθεση

Thumbnail

Σήμερα οδηγήθηκε στο Δικαστήριο

Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση πρόσωπο ηλικίας 43 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση  παράνομης προμήθειας, κατοχής, κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.    

 

Η εν λόγω υπόθεση διαπράχθηκε στις 12 Ιανουαρίου, 2021, όπου μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο στη Λεμεσό, δύο αυτοκίνητα και σε έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι στο πρώτο αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος με συνοδηγό 20χρονο, εντοπίστηκε κάνναβη βάρους ενός κιλού, την οποία φέρεται να θεάθηκε να παραδίδει 33χρονος, οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου. 

 

Στην κατοχή του 26χρονου εντοπίστηκε επίσης χρηματικό ποσό και στο αυτοκίνητο του 33χρονου εντοπίστηκε μικρή ποσότητα κάνναβης. Όλα τα πιο πάνω ανευρεθέντα παραλήφθηκαν και κρατήθηκαν ως τεκμήρια, ενώ τα τρία πρόσωπα συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων. 

 

Ο 43χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, όπου εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα οκταήμερης κράτησης. 

 

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Home