Τον έψαχναν στην Κύπρο τον βρήκαν στο εξωτερικό

Τον έψαχναν στην Κύπρο τον βρήκαν στο εξωτερικό

Του πέρασαν χειροπέδες 2 χρόνια μετά, για κλοπή χιλιάδων ευρώ

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής από υπάλληλο, που καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου στις 5 Οκτωβρίου, 2019, η Αστυνομία προχώρησε στην έκδοση ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης εναντίον 44χρονου από την επαρχία Αμμοχώστου.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Συγκεκριμένα, κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, που αφορούσε την κλοπή χρηματικού ποσού ύψους €22,784, εξασφάλισης χρημάτων και εμπορευμάτων με ψευδείς παραστάσεις, πλαστογραφίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου καθώς επίσης και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του συγκεκριμένου άντρα, ο οποίος όπως φάνηκε, είχε εγκαταλείψει την Κύπρο και ζούσε σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Στις 8 Αυγούστου, 2021, ο 44χρονος συνελήφθη βάσει του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης και στις 6 Οκτωβρίου, μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου μετέβησαν στη συγκεκριμένη χώρα όπου οι Αρχές τους παρέδωσαν τον συλληφθέντα.

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ο 44χρονος με τη συνοδεία των μελών του ΤΑΕ Αμμοχώστου αφίχθηκαν στην Κύπρο όπου και επανασυνελήφθη βάσει του Κυπριακού εντάλματος σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.  

Home