Τους τσάκωσαν με μισό κιλό κοκαΐνης στη Λεμεσό

Τους τσάκωσαν με μισό κιλό κοκαΐνης στη Λεμεσό

Κατασχέθηκε πέραν του μισού κιλού κοκαΐνης - Δύο συλλήψεις

Πέραν του μισού κιλού κοκαΐνης εντόπισε και κατάσχεσε χθες η ΥΚΑΝ,μέλη της οποίας συνέλαβαν δύο πρόσωπα, ηλικίας 42 και 27 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Συγκεκριμένα, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών για διακίνηση ναρκωτικών σε συγκεκριμένη περιοχή στη Λεμεσό, μέλη της ΥΚΑΝ έθεσαν την περιοχή υπό παρακολούθηση. Νωρίς το απόγευμα χθες, θεάθηκαν στην περιοχή, τέσσερα πρόσωπα, να συνομιλούν σε ανοικτό χώρο και να περιεργάζονται ένα νάιλον σακούλι.

Τα μέλη της ΥΚΑΝ επενέβησαν για έλεγχο. Μόλις αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς, οι τέσσερις προσπάθησαν να διαφύγουν. Δύο από αυτούς ανακόπηκαν σε κοντινή απόσταση. Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 42χρονο και 27χρονο και οι δύο κάτοικοι Λεμεσού.

Στην προσπάθεια διαφυγής των τεσσάρων προσώπων, οι αστυνομικοί είδαν τον 27χρονο να ρίχνει κάτι στο έδαφος, το οποίο όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για κοκαΐνη, βάρους 500 γραμμαρίων περίπου. Επίσης, στη σκηνή όπου εντοπίστηκαν τα τέσσερα πρόσωπα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 9 γραμμαρίων περίπου, ένα σακούλι με ίχνη κοκαΐνης, μια ζυγαριά ακριβείας και ένα μαχαίρι με ίχνη κοκαΐνης. Στην κατοχή του 27χρονου, εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των €435, ενώ μετά από  έρευνα στο αυτοκίνητο του 42χρονου, που βρισκόταν σταθμευμένο στην περιοχή, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των €2375.

Εναντίον του 27χρονου και του 42χρονου, εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

Home