Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Τράγκολας: Το απόγευμα θα έχουμε εικόνα από όλο το φρεάτιο

Offsite Team -
24.04.2019 - 12:26

Τράγκολας: Το απόγευμα θα έχουμε εικόνα από όλο το φρεάτιο

Thumbnail
Οι δηλώσεις του Διευθυντή της Πυροσβεστικής για τις σημερινές έρευνες

Επανάρχισαν σήμερα το πρωί οι έρευνες της Αστυνομίας για εντοπισμό της σορού της 6χρονης Sierra, κόρης της Mary Rose, στο φρεάτιο στο Μιτσερό.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Μάρκου Τράγκολα, διεθυντή της Πυροσβεστικής, η κάμερα ρομποτικής κατέβηκε στα 60 μέτρα και ο τελικός σκοπός της είναι να φτάσει στο κεντρικό σημείο του φρεατίου εάν είναι δυνατό μέχρι το μεσημέρι.

Όπως ανέφερε, μετά τη χρήση του ρομπότ θα κατέβει μικρή κάμερα στο ανατολικό μέρος του φρεατίου, η οποία θα στέλνει εικόνα έτσι ώστε να διερευνηθεί η πλευρά όπου παρεμβάλλονται κάποια εμπόδια. 

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα το απόγευμα θα έχουμε μια εικόνα για το τι υπάρχει στο φρεάτιο.

Σύμφωνα με τον κ. Τράγκολα στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιατο γίνονται διαδικασίες και επαφές με ιδιωτική εταιρεία για να επιχειρηθεί έρευνα μέσω ενός συστήματος παροχής αέρα στο δύτη, ο οποίος θα καταδυθεί και θα κάνει έρευνα στα σημεία που η κάμερα δεν μπορούσε να έχει ξεκάθαρη εικόνα. 

Τέλος δήλωσε ότι σήμερα είναι μια καθοριστική μέρα αφού μετέπειτα θα δουν το βίντεο που κατέγραψε η κάμερα και το απόγευμα θα υπάρχει εικόνα από όλο το φρεάτιο.Το αποτελέσματα θα αξιολογηθούν μέχρι απόψε.

Home