Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Τράγκολας: Έχουμε έγνοια του προσωπικού μας για τις έρευνες

Offsite Team -
22.04.2019 - 15:55

Τράγκολας: Έχουμε έγνοια του προσωπικού μας για τις έρευνες

Thumbnail
Οι δηλώσεις του Διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Συνεχίζονται οι έρευνες στο φρεάτιο στο Μιτσερό και στη λίμνη του Ξυλιάτου.

 

Σε δηλώσεις του από το Μιτσερό, ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας είπε ότι είναι πολύ ευαίσθητες οι έρευνες, γι΄ αυτό θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια για όσες μέρες και καιρό χρειαστεί.

 

Ο κ. Τράγκολας ανέφερε ότι ενημέρωσε τον Αρχηγό Αστυνομίας για την πορεία των ερευνών και του εξήγησαν τον βαθμό δυσκολίας που υπάρχει.

 

«Υπάρχουν συγκεκριμένοι κίνδυνοι, τους οποίους αντιλαμβανόμαστε και έχουμε έγνοια του προσωπικού μας», είπε ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προσθέτοντας ότι συνεργάζονται με ιδιωτικές εταιρείες, οι οποίες διαθέτουν κάποια μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για να τους βοηθήσουν στα πλαίσια των ερευνών που γίνονται.  

Όπως είπε, στο Ξυλιάτου αυτή τη στιγμή γίνεται έρευνα με το ρομπότ -κάμερα, το οποίο θα μεταφερθεί σε κάποια στιγμή και στο Μιτσερό.  

Ανέφερε, επίσης, ότι υπάρχουν και άλλα σχέδια για το πώς θα προχωρήσουν.  

«Δηλαδή έχουμε επεξεργαστεί τρόπους και έχουμε προσχεδιάσει το πώς οι έρευνες θα πάρουν μια συγκεκριμένη πορεία, ούτως ώστε να φτάσουμε σε ένα ασφαλές πόρισμα και για τις δύο περιοχές όπου επικεντρώνεται η έρευνα», πρόσθεσε.  

Ο κ. Τράγκολας είπε ότι μέσα στο φρεάτιο στο Μιτσερό υπάρχουν κάποια εμπόδια και συμπλήρωσε ότι αυτά τα εμπόδια προσπαθούν να τα ξεπεράσουν με κάποιους τρόπους είτε με το ρομπότ -κάμερα είτε με κάποιους άλλους τρόπους.  

«Είναι πολύ ευαίσθητες οι έρευνες, γι΄ αυτό θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για όσες μέρες και καιρό χρειαστεί», συμπλήρωσε.  

Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Τράγκολας είπε ότι οι έρευνες γίνονται για εξέταση του ενδεχομένου να υπάρχουν κάπου κάποια πρόσωπα.

Home