Τραγωδία Λεμεσού: Στη δημοσιότητα τα ονόματα των δυο νέων (Φωτο)

Τραγωδία Λεμεσού: Στη δημοσιότητα τα ονόματα των δυο νέων (Φωτο)

Δείτε φωτογραφίες απο τη σκηνή

Τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στη Λεμεσό, αφού 35χρονος φέρεται να πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και να σκότωσε την 26χρονη πρώην κοπέλα του και ακολούθως έθεσε τέρμα στη ζωή του.  

Νεκροί είναι η Σοφία Ζήνωνος και ο Πέτρος Παπαντωνίου, τα άψυχα σώματα των οποίων εντοπίστηκαν στην είσοδο του πεδίου βολής Αγίας Φύλας, γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα.

 

Σε δηλώσεις στη σκηνή, ο υπεύθυνος ΤΑΕ Λεμεσού είπε πως, αμέσως όταν δόθηκε η πληροφορία, "κινητοποιήθηκαν τα περίπολα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού καθώς και κλιμάκιο ανακριτών του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου έφτασαν στο μέρος και απέκοψαν τη σκηνή".

1

 

" Από τις προκαταρτικές εξετάσεις που έχουμε κάμει διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για νεαρό άντρα Ελληνοκύπριο ηλικίας 35 ετών και κοπέλα επίσης Ελληνοκύπρια ηλικίας 26 ετών, οι οποίοι βρίσκονταν νεκροί στο έδαφος", συμπλήρωσε.  

Σύμφωνα με τον κ.Σωτηριάδη "από τις περαιτέρω εξετάσεις φαίνεται ότι ο 35χρονος με την 26χρονη διατηρούσαν δεσμό και για λόγους τους οποίους διερευνούμε φαίνεται ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκονταν σε διάσταση".  

"Βρέθηκαν εδώ στο σημείο και φαίνεται ότι υπήρξε μία διαφωνία μεταξύ τους και ο 35χρονος φέρεται να πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο την 26χρονη και στη συνέχεια να έθεσε τέρμα στη ζωή του με το ίδιο όπλο", ανέφερε.  

Κληθείς να αναφέρει κατά πόσο τα πτώματα εντόπισε ο πατέρας του 35χρονου, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού είπε πως αυτό είναι θέμα που θα διαφανεί από τις καταθέσεις που θα ληφθούν.

2

 

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχει διαπραχθεί αυτή η τραγωδία, συνέχισε, θα διερευνηθούν εις βάθος από την ανακριτική ομάδα του ΤΑΕ Λεμεσού, η οποία έχει συσταθεί για το σκοπό αυτό.  

Αυτοψία στη σκηνή διενήργησαν οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέττα.

Home