Τροχαίο: Ακινητοποιήθηκε στα κιγκλιδώματα το όχημα

Τροχαίο: Ακινητοποιήθηκε στα κιγκλιδώματα το όχημα

Δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο (ΦΩΤΟ)

Σύμφωνα με την αστυνομία, από το τροχαίο δύο άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ενώ δόθηκε στην κυκλοφορία η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, παρά τη Χοιροκοιτία, που νωρίτερα το απόγευμα της Κυριακής, είχε κλείσει προσωρινά λόγω τροχαίας σύγκρουσης.

 

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Αυτοκίνητο που ενεπλάκη στην τροχαία σύγκρουση είχε ακινητοποιηθεί στη δεξιά λωρίδα του δρόμου, που έκλεισε προσωρινά. Το αυτοκίνητο έχει πλέον μετακινηθεί και ο δρόμος δόθηκε στην κυκλοφορία.

Το δεύτερο όχημα που είχε εμπλακεί στην τροχαία σύγκρουση και ακινητοποιήθηκε ανάμεσα στα διαχωριστικά κιγκλιδώματα, παραμένει ακινητοποιημένο στο σημείο, χωρίς ωστόσο να επηρεάζει την κυκλοφορία. Για μετακίνησή του γίνονται ενέργειες από μέλη της Αστυνομίας.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Στην περιοχή της τροχαίας σύγκρουσης παρατηρείται αυξημένη τροχαία κινήση, με διερχόμενους επιβαίνοντες σε οχήματα να ελαττώνουν στο σημείο για να ελέγξουν τί συνέβη. Οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων προτρέπονται να είναι προσεκτικοί, να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να ακολουθούν τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στην περιοχή για αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας.

Home