Τσάκωσε αστυνομικό με ναρκωτικά η ΥΚΑΝ - Τέθηκε σε διαθεσιμότητα

Τσάκωσε αστυνομικό με ναρκωτικά η ΥΚΑΝ - Τέθηκε σε διαθεσιμότητα

Χειροπέδες σε αστυνομικό για ναρκωτικά

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών για διακίνηση ναρκωτικών, ανέκοψαν χθες το απόγευμα για έλεγχο στη Λευκωσία, αυτοκίνητο που οδηγούσε 40χρονος. Μάλιστα όπως πληροφορείται offsite, πρόκειται για ειδικό αστυνομικό. 

Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα του 40χρονου, εντοπίστηκαν τρεις νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ξηρή φυτική ύλη κάνναβης, βάρους 84 γραμμαρίων περίπου, καθώς επίσης και το χρηματικό ποσό των 945 ευρώ. Ο 40χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Όπως πληροφορούμαστε ήδη τέθηκε σε διαθεσιμότητα λόγω των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης διεξήχθη έρευνα στο διαμέρισμα 26χρονου, κατόπιν γραπτής συγκατάθεσής του, κατά την οποία εντοπίστηκε ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, βάρους 28 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 2,700 ευρώ, καθώς επίσης και μια ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης, με αποτέλεσμα ο 26χρονος να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Home