Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Τζιωνής για διπλό φονικό: Μου είχε πάρει τα μυαλά η κοκαΐνη

Offsite Team -
31.07.2019 - 12:33

Τζιωνής για διπλό φονικό: Μου είχε πάρει τα μυαλά η κοκαΐνη

Thumbnail
Ζήτησε συγγνώμη από όλους

Ενοχή σε όλες τις κατηγορίες στην υπόθεση του διπλού φονικού στο Στρόβολο, με θύματα το Γιώργο Χατζηγεωργίου και την Ντίνα Σεργίου, παραδέχθηκε ο βασικός κατηγορούμενος Λοΐζος Τζιωνής.  

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Δικαστηρίου για επιβολή ποινής στο Λευτέρη Σολωμού, ο Λοΐζος Τζιωνής έδειξε την πρόθεση του για παραδοχή.

 

Ο Λοΐζος Τζιωνής παραδέχθηκε όλες τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε.

 

Στο μεταξύ, δικαστήριο και κατηγορούσα αρχή δήλωσαν έκπληξη από την παραδοχή Τζιωνή.  

Το Δικαστήριο έδωσε τον λόγο στο Λοΐζο Τζιωνή, ο οποίος ζήτησε συγνώμη από το γιο του ζεύγους που δολοφόνησε, την οικογένεια του, καθώς και από τους δικούς του ανθρώπους.  

Επίσης, ζήτησε συγγνώμη από τη Σάρα, τον Λευτέρη και τον Μάριο, λέγοντας ότι κανείς δεν ήθελε να τον ακολουθήσει εκείνο το βράδυ.  

"Η κοκαΐνη είναι μια άσχημη ουσία, χάνεις το μυαλό σου ανεξέλεγκτα", είπε και πρόσθεσε: «Μου είχε πάρει τα μυαλά η κοκαΐνη και τους απειλούσα να κάνουν πράξεις που δεν ήταν σωστές".  

"Ειδικά στον Μάριο που του είπα ψέματα για να έρθει μαζί μου στο σπίτι. Και ένα μεγάλο συγνώμη στους παππούδες μου», κατέληξε.  

Η επιβολή της ποινής αναμένεται να εκδοθεί εντός της ημέρας.  

Σημειώνεται ότι ο Λοΐζος Τζιωνής αντιμετώπιζε μεταξύ άλλων κατηγορίες, που αφορούν στα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης, της συνωμοσίας για διάπραξη κακουργήματος, της ληστείας, της νυχτερινής διάρρηξης κατοικίας, της απαγωγής προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό και της μεταφοράς επιθετικών όπλων.

Home