Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ύστατη προσπάθεια: Αντλούν νερό από τη λίμνη Μεμί

Offsite Team -
12.06.2019 - 11:02

Ύστατη προσπάθεια: Αντλούν νερό από τη λίμνη Μεμί

Thumbnail
Αυξάνονται οι ελπίδες για την εύρεση της σορού της Siera - Πράσινο φως για μερική άντληση νερού

Θετικά απάντησαν το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων και το Τμήμα Περιβάλλοντος στο αίτημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για άντληση νερού από τη λίμνη Μεμί  στην κοινότητα Ξυλιάτου, με σκοπό τον εντοπισμό της σορού της ανήλικης Sierra – Graze, ενός εκ των επτά θυμάτων του καθ` ομολογία κατά συρροή δολοφόνου αλλοδαπών γυναικών και παιδιών.

Αυτό δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας, σημειώνοντας ότι η θετική απάντηση των δύο Τμημάτων θα σταλεί σήμερα και γραπτώς.

Ο κ. Τράγκολας ανέφερε, επίσης, ότι το νερό που θα αντλείται από τη λίμνη θα διοχετεύεται στον ποταμό που βρίσκεται δυτικά της λίμνης.

Είπε, επίσης, ότι αύριο θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη των αρμόδιων κρατικών υπηρεσιών προκειμένου να αποφασιστεί ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει η άντληση του νερού και το πότε θα αρχίσει.

Ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας είπε ότι οι έρευνες στη λίμνη θα συνεχιστούν σήμερα με τη βοήθεια των καμερών και των δυτών που θα καταδυθούν σε συγκεκριμένα σημεία εντός της λίμνης.

Εν τω μεταξύ, την ερχόμενη Παρασκευή λήγει και το 7ο διάταγμα οκταήμερης προσωποκράτησης που εκδόθηκε εναντίον του 35χρονου υπόπτου στην υπόθεση.

Επίσης, αύριο, στις 5 το απόγευμα, θα τελεστούν στο χωριό Αρεδιού οι κηδείες δυο εκ των θυμάτων και συγκεκριμένα της 36χρονης Livia Florentina Bunea και της 8χρονης κόρης της Elena Natalia Bunea από τη Ρουμανία.

Home