Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

VIDEO: Έκλεψαν εργοστάσιο δίπλα από Πουρνάρα 3 φορές σε ένα βράδυ

Offsite Team -
29.04.2022 - 17:02

VIDEO: Έκλεψαν εργοστάσιο δίπλα από Πουρνάρα 3 φορές σε ένα βράδυ

Το βίντεο που δημοσίευσε ο ιδιοκτήτης του υποστατικού - Μέσα σε μια ώρα τον έκλεψαν σε 3 διαφορετικές περιπτώσεις

Αβοήθητοι παραμένουν κάτοικοι και επιχειρηματίες στην Κοκκινοτριμιθιά, καθώς οι κλοπές έγιναν καθημερινό φαινόμενο, λόγω της κατάστασης που επικρατεί στο Πουρνάρα

Όπως θα δείτε και στα βίντεο, άγνωστοι έχουν εισβάλλει σε εργοστάσιο που γειτνιάζει με το Πουρνάρα τα ξημερώματα της Παρασκευής (29/4). Το κωμικοτραγικό της υπόθεσης είναι ότι το εν λόγω εργοστάσιο γίνεται στόχος το ίδιο βράδυ σε 3 διαφορετικές περιπτώσεις, όπως καταδεικνύουν και οι ώρες στα βίντεο πιο κάτω. Στις 2 τα ξημερώματα, στις 2 και 30 τα ξημερώματα και στις 3 τα ξημερώματα. 

Κάπου εδώ θα πρέπει να σημειωθεί πως κάτοικοι αλλά και περαστικοί της περιοχής έχουν δει πολλάκις άτομα να κατευθύνονται προς το Πουρνάρα έχοντας μαζί τους είτε παλέτες, είτε άλλα υλικά που μάζεψαν από την γύρω περιοχή. 

Ο ιδιοκτήτης του εν λόγω υποστατικού μιλώντας στην Offsite ανέφερε πως τον τελευταίο μήνα άγνωστοι του έχουν κλέψει περίπου 120 παλέτες – ο οποίες στοιχίζουν περίπου 5 ευρώ η μία – ενώ η ζημιά του το τελευταίο διάστημα υπολογίζεται κάπου στις 3.500 ευρώ. Όπως ανέφερε στο περιστατικό που καταγράφεται στα βίντεο είναι κλοπές που γίνονται από διαφορετικά άτομα το ίδιο βράδυ και σε διάστημα 1 ώρας. 

Μάλιστα, το πρόβλημα όπως σημειώνει δεν είναι μόνο η ζημιά σε ευρώ αλλά και το γεγονός ότι δεν μπορεί να δουλέψει χωρίς τα εν λόγω υλικά, χάνοντας έτσι επιπλέον χρήματα από δουλειές τις οποίες δεν μπορεί να ολοκληρώσει. Όπως ανέφερε μέχρι στιγμής έχει προβεί άλλες δύο φορές σε καταγγελία στην Αστυνομία χωρίς ωστόσο να έχει αλλάξει κάτι. 

Παράλληλα, στην ίδια μοίρα βρίσκονται και άλλοι ιδιοκτήτες υποστατικών στην περιοχή, οι οποίοι βλέπουν σχεδόν καθημερινά  να «εξαφανίζονται» υλικά από τις επιχειρήσεις.

Ταυτόχρονα, και κάτοικοι της περιοχής βρίσκονται σε απόγνωσή αφού μόλις πριν λίγες ημέρες ομάδα ατόμων κρυβόταν σε παρακείμενο σπίτι μετά από συμπλοκή που ξέσπασε στο Πουρνάρα, ενώ σε άλλο περιστατικό μητέρα και κόρη εντόπισαν μέρα μεσημέρι άγνωστον άντρα – που διέμενε στο Πουρνάρα – να κοιμάται στον καναπέ τους. 

Τι κάνει η Αστυνομία 

Κάτοικος της περιοχής σημείωσε στην Offsite πως ο τρόπος για να μετακινηθεί κάποιος από και προς το Πουρνάρα είναι οι δύο αερογέφυρες της περιοχής. Σε αυτές κανονικά υπάρχουν περιπολικά σταθμευμένα ωστόσο τα μέλη της Αστυνομίας φέρονται να είναι απλά παρατηρητές

Μάλιστα ο κάτοικος της περιοχής διερωτήθηκε γιατί τα μέλη της Αστυνομίας, μετά και από τόσες καταγγελίες και ειδικότερα αφού γνωρίζουν το πρόβλημα στην περιοχή, δεν σταματούν αυτά τα άτομα από το να μεταφέρουν τα υλικά προς το Πουρνάρα. 

Home