Ξαγρυπνά & η Αστυνομία με τους πιστούς στην αγρυπνία της Ορούντας

Ξαγρυπνά & η Αστυνομία με τους πιστούς στην αγρυπνία της Ορούντας

Το κάλεσμα της Μητρόπολης Μόρφου στους πιστούς για να «γλιτώσουν» το πρόστιμο

Εντατικά συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον συνωστισμό που παρατηρήθηκε σε  θεία λειτουργία την περασμένη Κυριακή σε εκκλησία στην Ορούντα.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο τύπου της Αστυνομίας Χρίστο Ανδρέου μέχρι στιγμής η αστυνομία έχει προχωρήσει με έξι εξώδικα πρόστιμα για παραβίαση των μέτρων ενώ γίνονται έρευνες σε βίντεο για να υπάρξει και τακτοποίηση και άλλων προσώπων χωρίς να αποκλείεται να προκύψουν και νέα πρόστιμα εντός της ημέρας. 

Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία με στόχο την τήρηση των μέτρων μέλη της δύναμης θα έχουν διακριτική παρουσία στην αποψινή αγρυπνία που θα τελεστεί στην παρουσία του Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτου στο μοναστήρι  Αγίου Νικολάου παρά την Ορούντα προκειμένου να διασφαλιστεί η τήρηση των μέτρων στη βάση των διαταγμάτων κατά του κορωνοϊού.

Όπως τόνισε ο Εκπρόσωπος τύπου της δύναμης στην ιστοσελίδα μας η αστυνομία όπως και σε κάθε περιπτώσεις θα παρέμβει σε περίπτωση παραβίασης των διαταγμάτων αλλά και σε περίπτωση που πιστοί παραβιάσουν το διάταγμα απαγόρευσης κυκλοφορίας καθώς αναμένεται η αγρυπνία θα τελειώσει μετά τις 21:00.

Σημειώνεται ότι η Μητρόπολη Μόρφου σε χθεσινή της ανακοίνωση καλεί όσους θα παρευρεθούν στην αγρυπνία να έχουν μαζί τους τον κατάλληλο εξοπλισμό για να φιλοξενηθούν στους χώρους της μονής.  

Home