Ξεκίνησε γυρίσματα στις Φυλακές της Κύπρου το Netflix

Ξεκίνησε γυρίσματα στις Φυλακές της Κύπρου το Netflix

Ο παρουσιαστής θα ζήσει κανονικά ως κρατούμενος (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεκίνησαν αυτή την εβδομάδα τα γυρίσματα του γνωστού ντοκιμαντέρ του Netflix ‘’Inside the World's Toughest Prisons’’ στις Κεντρικές Φυλακές της Κύπρου. Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει την ζωή και τις συνθήκες κράτησης σε διάφορες φυλακές του κόσμου.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Όπως αναφέρει η εφημερίδα ‘’Πολίτης’’ που δημοσιεύει το θέμα, οι φυλακές της Κύπρου επιλέχθηκαν ως πρότυπο σωφρονιστικού ιδρύματος. Είναι γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια γίνονται μεγάλες προσπάθειες από την Διεύθυνση των Φυλακών και οι συνθήκες είναι πολύ καλές για τους κρατούμενους.

Παρουσιαστής του ντοκιμαντέρ είναι ο Βρετανός δημοσιογράφος Raphael Rowe. Θα ζήσει στις Κεντρικές Φυλακές για λίγες μέρες κανονικά ως κρατούμενος. Σύμφωνα πάντα με τον ‘’Πολίτη’’ μεταφέρθηκε με κλούβα στις φυλακές φορώντας χειροπέδες, πέρασε από την καθορισμένη συνέντευξη πριν την ένταξη του και στη συνέχεια τοποθετήθηκε σε κελί με συγκρατούμενο. Ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα των φυλακών όπως και οι υπόλοιποι κρατούμενοι.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Το επεισόδιο για τις Κεντρικές Φυλακές της Κύπρου θα προβληθεί με τη νέα χρονιά. Στο ίδιο επεισόδιο θα παρουσιαστούν και φυλακές τις Νορβηγίας στις οποίες ακολουθείται παρόμοιο μοντέλο με τις φυλακές της Κύπρου.

Πήγε στο ΑΠΟΕΛ - Πάφος!

Πριν μπει στις Φυλακές ο Raphael Rowe απόλαυσε τις ομορφιές της Κύπρου ενώ παρακολούθησε από κοντά όπως θα δείτε και στην πιο κάτω φωτογραφία που ανήρτησε στα social media, τον αγώνα ΑΠΟΕΛ - Πάφος στο ΓΣΠ. 

Home