Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ξεκινούν οι υποβολές δηλώσεων για ζημιές από χαλάζι σε σιτηρά

Offsite Team -
21.04.2020 - 12:38

Ξεκινούν οι υποβολές δηλώσεων για ζημιές από χαλάζι σε σιτηρά

Thumbnail
Το Τμήμα Γεωργίας ανακοινώνει την έναρξη υποβολής δηλώσεων ζημιάς από χαλάζι σε σιτηρά

Το Τμήμα Γεωργίας, του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος πληροφορεί τους ενδιαφερόμενους ότι έχει αρχίσει η υποβολή Δηλώσεων Ζημιάς για ζημιές που προκλήθηκαν από χαλάζι σε σιτηρά. Τα έντυπα Δήλωσης Ζημιάς για το Αναθεωρημένο Εθνικό Πλαίσιο βρίσκονται στο Επαρχιακό Γεωργικό Γραφείο Λευκωσίας.

Οι κάτοχοι ή διαχειριστές των εκμεταλλεύσεων που έχουν πληγεί καλούνται να ενημερώσουν το αργότερο μέχρι τις 28 Απριλίου 2020 το Επαρχιακό Γεωργικό Γραφείο Λευκωσίας είτε τηλεφωνικώς, είτε με αποστολή φαξ στο 22305465, είτε συμπληρώνοντας το έντυπο Δήλωσης Ζημιάς. Σε περίπτωση τηλεφωνικής ειδοποίησης ή αποστολής φαξ οι καλλιεργητές υποχρεούνται να προσέλθουν μετά την άρση των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού για να συμπληρώσουν και να υπογράψουν τα απαραίτητα έντυπα.

Τονίζεται ότι σε περιπτώσεις όπου η συγκομιδή θα πραγματοποιηθεί άμεσα, θα πρέπει να αφεθούν αντιπροσωπευτικοί μάρτυρες πλάτους ενός (1) μέτρου για κάθε αγροτεμάχιο, αφού προηγουμένως γίνει συνεννόηση με τους λειτουργούς του Επαρχιακού Γεωργικού Γραφείου.

Για οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες και βοήθεια, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Επαρχιακό Γεωργικό Γραφείο Λευκωσίας/Κερύνειας στο τηλέφωνο 22819704.

Home