Υπ. Μεταφορών: Νέα έναρξη δρομολογίων Λάρνακα - Γενεύη

Υπ. Μεταφορών: Νέα έναρξη δρομολογίων Λάρνακα - Γενεύη

Το Υπ. Μεταφορών χαιρετίζει την έναρξη δρομολογίου Λάρνακα - Γενεύη

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων εκφράζει την ικανοποίησή του για την έναρξη  αεροπορικού δρομολογίου από την εταιρεία SWISS, το οποίο θα συνδέει τη Λάρνακα με τη Γενεύη.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Μεταφορών αναφέρει πως η έναρξη πτήσεων της SWISS στην Κύπρο, αναμένεται να συμβάλει στην ενδυνάμωση της συνδεσιμότητας της Κύπρου με την Ελβετία, καθώς εκτιμάται ότι η εταιρεία θα μεταφέρει 4.000 επιβάτες από και προς την χώρα, κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Το Υπουργείο εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς την Hermes Airport για τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλλει, για ενίσχυση της αεροπορικής συνδεσιμότητας της Κύπρου, με τα αποτελέσματα να είναι ήδη ορατά.

Το Υπουργείο Μεταφορών διαβεβαιώνει ότι σε συνεργασία με την Hermes Airports και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, θα εντατικοποιήσει τις προσπάθειες για προσέλκυση και άλλων αεροπορικών εταιρειών στην Κύπρο, με στόχο, τόσο την έναρξη δρομολογίων  προς νέους προορισμούς, όσο και την αύξηση της συχνότητας των υφιστάμενων δρομολογίων.

 

Home