Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Υπάλληλος απέσπασε χιλιάδες από την εταιρεία που δούλευε

Offsite Team -
05.08.2019 - 21:13

Υπάλληλος απέσπασε χιλιάδες από την εταιρεία που δούλευε

Thumbnail
Το αδίκημα διαπράχθηκε τον Οκτώβριο του 2013

Στην σύλληψη 36χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου σήμερα το απόγευμα σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση υπεξαίρεσης χρημάτων και κλοπής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, υπεύθυνος εταιρείας 61 ετών που εδρεύει στην Λεμεσό κατήγγειλε ότι υπεξαιρέθηκε  από υποκατάστημα που διατηρεί η εταιρεία του  στην Πάφο, το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ.

Μετά από μαρτυρία που  εξασφάλισε η Αστυνομία , οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν με δικαστικό ένταλμα στην σύλληψη 36χρονου υπαλλήλου της εταιρείας στην Πάφο.

Το αδίκημα διαπράχθηκε τον Οκτώβριο του 2013. Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαφάνηκε ότι ο ύποπτος φέρεται να είχε εισπράξει χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ περίπου εκδίδοντας σχετική απόδειξη, ωστόσο τα χρήματα δεν κατατέθηκαν στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας. 

Μετά που ηγέρθησαν υποψίες για ατασθαλίες στις εισπράξεις στο υποκατάστημα στην Πάφο, η εταιρεία προχώρησε σε λογιστικό έλεγχο και εντοπίστηκαν τιμολόγια και αποδείξεις που πληρώθηκαν από πελάτη της εταιρείας, όμως τα χρήματα δεν κατατέθηκαν στο λογαριασμό της εταιρείας.  

Ο 36χρονος μεταφέρθηκε στα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου και ανακρίνεται. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου .

Home