Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΥΠΑΝ: Συναντά ΟΕΛΜΕΚ-ΟΛΤΕΚ για διαδικασία αξιολόγησης μαθητών

Offsite Team -
24.01.2023 - 17:18

ΥΠΑΝ: Συναντά ΟΕΛΜΕΚ-ΟΛΤΕΚ για διαδικασία αξιολόγησης μαθητών

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη

Συνάντηση για τη διαδικασία αξιολόγησης των μαθητών, θα έχει την Τετάρτη με την ΟΕΛΜΕΚ και την ΟΛΤΕΚ ο Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, Πρόδρομος Προδρόμου.

Σε σημερινές του δηλώσεις και ερωτηθείς για τη συνάντηση με τις εκπαιδευτικές οργανώσεις ΟΕΛΜΕΚ και ΟΛΤΕΚ και αν αυτή θα γίνει στον απόηχο της διαρροής θεμάτων των εξετάσεων τετραμήνων, ο κ. Προδρόμου είπε ότι «κάποιες ρυθμίσεις που έχουν γίνει σχετικά με το τι έχουμε παρατηρήσει στη διεξαγωγή των εξετάσεων, έχουν γίνει».

Σημείωσε ότι δεν είναι αυτό το θέμα της συζήτησης.

«Θα είναι μια ενημέρωση για τα όσα αφορούν τις αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου μετά την ψήφιση από τη Βουλή και του νόμου για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση αλλά κυρίως είναι για να γίνει μια ενημέρωση σχετικά με το τι προβλέπεται – που θα έπρεπε να ήταν γνωστό – για τη διαδικασία αξιολόγησης των μαθητών, διότι ακούμε διάφορα, είναι και η προεκλογική περίοδος, είναι κατανοητό, πλην όμως ο ίδιος ο νόμος προβλέπει ότι μετά την πρώτη εφαρμογή, δηλαδή τον Μάιο – Ιούνιο φέτος, θα πρέπει να γίνει μια αξιολόγηση και ενδεχομένως να συζητηθεί το θέμα», πρόσθεσε.

Σε αυτή την προοπτική, κατέληξε ο κ. Προδόμου, «είναι που έχουμε την αυριανή συνάντηση με την ΟΕΛΜΕΚ και την ΟΛΤΕΚ».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Home