ΥΠΕΣ: Δεν είναι κάτοχος κυπριακού διαβατηρίου ο Ρώσος

ΥΠΕΣ: Δεν είναι κάτοχος κυπριακού διαβατηρίου ο Ρώσος

Διαψεύδει το Υπουργείο Εσωτερικών

Τα συλλυπητήρια του για την τραγωδία στη Βηρυτό, εξέφρασε, σε σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία με την πρέσβειρα του Λιβάνου στη Κύπρο, ο Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Νουρής.  

Περαιτέρω το Υπουργείο Εσωτερικών , σε ανακοίνωση του, διαψεύδει δημοσιεύματα και πληροφορίες στον ημερήσιο Τύπο που φέρουν τον ιδιοκτήτη του πλοίου «Rhosus» να είναι κάτοχος κυπριακού διαβατηρίου.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών για την τραγωδία στη Βηρυτό, σε σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία με την πρέσβειρα του Λιβάνου στη Κύπρο ο Υπουργός Εσωτερικών εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για την τραγωδία στην γειτονική χώρα και την ετοιμότητα του Υπουργείου να παραχωρήσει την όποια διευκόλυνση κριθεί αναγκαία για το ενδεχόμενο μεταφοράς ατόμων που ενδεχόμενα χρήζουν ιατρικής ή άλλης βοήθειας προς την Κύπρο.

 

Περαιτέρω, το Υπουργείο Εσωτερικών διαψεύδει σημερινά δημοσιεύματα και πληροφορίες στον ημερήσιο Τύπο που φέρουν τον ιδιοκτήτη του πλοίου «Rhosus», που μετέφερε τους 2,750 τόνους νιτρικής αμμωνίας να είναι κάτοχος κυπριακού διαβατηρίου.

Αυτούσια ανακοίνωση:

Σε σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία με την πρέσβειρα του Λιβάνου στη Κύπρο ο Υπουργός Εσωτερικών εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για την τραγωδία στην γειτονική χώρα και την ετοιμότητα του Υπουργείου να παραχωρήσει την όποια διευκόλυνση κριθεί αναγκαία για το ενδεχόμενο μεταφοράς ατόμων που ενδεχόμενα χρήζουν ιατρικής ή άλλης βοήθειας προς την χώρα μας. 

Περαιτέρω το Υπουργείο Εσωτερικών θα ήθελε να διαψεύσει σημερινά δημοσιεύματα και πληροφορίες στον ημερήσιο Τύπο που φέρουν τον ιδιοκτήτη του πλοίου “Rhosus”, που μετέφερε τους 2,750 τόνους νιτρικής αμμωνίας ότι είναι κάτοχος κυπριακού διαβατηρίου. 

Home