Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΥΠΕΣ: Δεν είναι κάτοχος κυπριακού διαβατηρίου ο Ρώσος

Offsite Team -
06.08.2020 - 10:02

ΥΠΕΣ: Δεν είναι κάτοχος κυπριακού διαβατηρίου ο Ρώσος

Thumbnail
Διαψεύδει το Υπουργείο Εσωτερικών

Τα συλλυπητήρια του για την τραγωδία στη Βηρυτό, εξέφρασε, σε σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία με την πρέσβειρα του Λιβάνου στη Κύπρο, ο Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Νουρής.

 

Περαιτέρω το Υπουργείο Εσωτερικών , σε ανακοίνωση του, διαψεύδει δημοσιεύματα και πληροφορίες στον ημερήσιο Τύπο που φέρουν τον ιδιοκτήτη του πλοίου «Rhosus» να είναι κάτοχος κυπριακού διαβατηρίου.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών για την τραγωδία στη Βηρυτό, σε σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία με την πρέσβειρα του Λιβάνου στη Κύπρο ο Υπουργός Εσωτερικών εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για την τραγωδία στην γειτονική χώρα και την ετοιμότητα του Υπουργείου να παραχωρήσει την όποια διευκόλυνση κριθεί αναγκαία για το ενδεχόμενο μεταφοράς ατόμων που ενδεχόμενα χρήζουν ιατρικής ή άλλης βοήθειας προς την Κύπρο.

 

Περαιτέρω, το Υπουργείο Εσωτερικών διαψεύδει σημερινά δημοσιεύματα και πληροφορίες στον ημερήσιο Τύπο που φέρουν τον ιδιοκτήτη του πλοίου «Rhosus», που μετέφερε τους 2,750 τόνους νιτρικής αμμωνίας να είναι κάτοχος κυπριακού διαβατηρίου.

Αυτούσια ανακοίνωση:

Σε σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία με την πρέσβειρα του Λιβάνου στη Κύπρο ο Υπουργός Εσωτερικών εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για την τραγωδία στην γειτονική χώρα και την ετοιμότητα του Υπουργείου να παραχωρήσει την όποια διευκόλυνση κριθεί αναγκαία για το ενδεχόμενο μεταφοράς ατόμων που ενδεχόμενα χρήζουν ιατρικής ή άλλης βοήθειας προς την χώρα μας. 

Περαιτέρω το Υπουργείο Εσωτερικών θα ήθελε να διαψεύσει σημερινά δημοσιεύματα και πληροφορίες στον ημερήσιο Τύπο που φέρουν τον ιδιοκτήτη του πλοίου “Rhosus”, που μετέφερε τους 2,750 τόνους νιτρικής αμμωνίας ότι είναι κάτοχος κυπριακού διαβατηρίου. 

Home