Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Υπ.Μεταφορών-Αστυνομία: Διερευνούν ατύχημα μαθήτριας σε λεωφορείο

Offsite Team -
12.02.2020 - 15:29

Υπ.Μεταφορών-Αστυνομία: Διερευνούν ατύχημα μαθήτριας σε λεωφορείο

Thumbnail
Η ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών

Μετά το ατύχημα μαθήτριας κατά τη διάρκεια της επιστροφής της στο σπίτι με το λεωφορείο από το Γυμνάσιο Δερύνειας, ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Εργων, Γιάννης Καρούσος, έδωσε οδηγίες και ήδη άρχισε ο έλεγχος της επαγγελματικής επάρκειας του οδηγού, της καταλληλότητας του λεωφορείου και των συνθηκών κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα.  

 Το Υπουργείο Μεταφορών σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι θα ελεγχθούν «και οι καθημερινές συνθήκες μεταφοράς των παιδιών από το συγκεκριμένο λεωφορείο» σημειώνοντας ότι πρώτιστο μέλημά του «είναι η ασφαλής μεταφορά του επιβατικού κοινού και ειδικότερα η διακίνηση των μαθητών με σχολικά λεωφορεία».

 

Προσθέτει ότι τους ελέγχους διεξάγουν «οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου, όπως το Τμήμα Οδικών Μεταφορών και η Διεύθυνση Δημοσίων Μεταφορών, σε συνεννόηση πάντα με την Αστυνομία».

 

Ο Υπουργός Μεταφορών επικοινώνησε απευθείας με τους γονείς της μαθήτριας «για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του κοριτσιού και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα», καταλήγει η ανακοίνωση.

*φωτογραφία αρχείου

 ΚΥΠΕ

Home