Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Υπό 8ήμερη κράτηση 36χρονος για υπόθεση ναρκωτικών στη Λεμεσό

Offsite Team -
22.02.2019 - 15:36

Υπό 8ήμερη κράτηση 36χρονος για υπόθεση ναρκωτικών στη Λεμεσό

Thumbnail
Για την υπόθεση καταζητείται και ένας 35χρονος.

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 36χρονου ταχυδρομικού υπαλλήλου που συνελήφθη χθες μετά τον εντοπισμό περίπου 500 γραμμαρίων κάνναβης. Για την υπόθεση καταζητείται ένας 35χρονος.

 

Η Αστυνομία οδηγήθηκε στα ίχνη του υπόπτου, όταν τις προηγούμενες μέρες αφίχθη σε ταχυδρομείο στην επαρχία Λεμεσού, από τον Καναδά, ένα πακέτο το οποίο δεν αναζητήθηκε από οποιονδήποτε παραλήπτη.

 

Λειτουργός του Τμήματος Τελωνείων, στην παρουσία μελών της ΥΚΑΝ, έλεγξε χθες το πακέτο και διαπιστώθηκε ότι αυτό περιείχε κάνναβη, βάρους μισού κιλού.

 

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 36χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα από μέλη της Αστυνομίας, ενώ στη συνέχεια προέκυψαν στοιχεία εναντίον και 35χρονου. Εναντίον του 35χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης του και καταζητείται.  

Ο 36χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο ενέκρινε το αίτημα των αστυνομικών ανακριτών για την οκταήμερη προσωποκράτηση του, σε σχέση με υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης εισαγωγής και κατοχής ναρκωτικών καθώς  και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Home