Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Υπό κράτηση 33χρονος για παράνομη κατοχή ναρκωτικών

Offsite Team -
03.06.2019

Υπό κράτηση 33χρονος για παράνομη κατοχή ναρκωτικών

Thumbnail
Ο 33χρονος συνελήφθη κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης που διεξήχθη χθες

Διάταγμα κράτησης για περίοδο τεσσάρων ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εναντίον 33χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες από μέλη της Αστυνομίας, μετά τον εντοπισμό σε υποστατικό του στην επαρχία Λευκωσίας, ποσότητας ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, βάρους 140 γραμμαρίων περίπου και μίας ηλεκτρογεννήτριας, για την κατοχή της οποίας ο ύποπτος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις.

Ο 33χρονος συνελήφθη κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης που διεξήχθη χθες από μέλη των ΤΑΕ και ΟΠΕ Μόρφου σε συνεργασία με μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας, καθώς και της ΥΚΑΝ. Συγκεκριμένα, μεταξύ των ωρών 2.50μ.μ. και 3.25μ.μ., ερευνήθηκαν η οικία του 33χρονου, στην περιοχή Μόρφου, καθώς και υποστατικό που ο ίδιος διατηρεί στην επαρχία Λευκωσίας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μια ηλεκτρογεννήτρια για την οποία ο 33χρονος δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για την προέλευση της, η ποσότητα κάνναβης βάρους 140 γραμμαρίων περίπου, μια ζυγαριά ακριβείας, ένας αλεστήρας και έξι πλαστικά ποτήρια με ίχνη κάνναβης.

Ο 33χρονος συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της αδικήματα παράνομης κατοχής περιουσίας, παράνομης κατοχής ναρκωτικών και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.  Τις εξετάσεις συνεχίζουν το η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) και το ΤΑΕ Μόρφου.

Home