Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Yπό κράτηση 34χρονος για διάρρηξη και κλοπή ταχυφαγείου στην Πάφο

Offsite Team -
18.02.2019 - 19:49

Yπό κράτηση 34χρονος για διάρρηξη και κλοπή ταχυφαγείου στην Πάφο

Thumbnail
Η διάρρηξη του ταχυφαγείου και η κλοπή διεπράχθησαν  τα ξημερώματα της 16ης Φεβρουαρίου.

Διάταγμα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 34χρονου για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με υπό διερεύνηση υπόθεση διάρρηξης καταστήματος και κλοπής. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η διάρρηξη του ταχυφαγείου και η κλοπή διεπράχθησαν  τα ξημερώματα της 16ης Φεβρουαρίου στην Κάτω Πάφο. 

Ο δράστης όπως κατέγραψαν εικόνες του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης που διέθετε το ταχυφαγείο απέσπασε μικρό χρηματικό ποσό από το ταμείο του καταστήματος .

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Στο 110% της κανονικής η βροχόπτωση για τον Ιούνιο

Offsite Team -
27.06.2022 - 12:30

Στο 110% της κανονικής η βροχόπτωση για τον Ιούνιο

Thumbnail
Βροχερός ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού στην Κύπρο

Στο 110% της κανονικής για τον μήνα Ιούνιο ανήλθε η μέση ποσότητα βροχόπτωσης στις ελεύθερες περιοχές από την 1η Ιουνίου μέχρι τις 9.00 το πρωί της 25ης Ιουνίου, σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία που δημοσιοποίησε την Πέμπτη το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, η μέση ολική ποσότητα βροχόπτωσης την ίδια περίοδο ανήλθε στα 6,6 χιλιοστά, ενώ η κανονική βροχόπτωση για ολόκληρο τον μήνα ανέρχεται στα 6 χιλιοστά.

Συγκεκριμένα, η μεγαλύτερη ποσότητα βροχόπτωσης κατά την εν λόγω περίοδο σημειώθηκε στη Λευκωσία (Αθαλάσσα) με 44,3 χιλιοστά (633% της κανονικής), στα Πλατάνια με 40,3 χιλιοστά (296% της κανονικής), στο Γεφύρι Παναγιάς με 16,8 χιλιοστά (168% της κανονικής) και στην Αθηένου με 16,1 χιλιοστά (196% της κανονικής).

Αντίθετα, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία του Τμήματος Μετεωρολογίας, από τις αρχές Ιουνίου μέχρι τις 25 του ίδιου μήνα δεν καταγράφηκε βροχόπτωση στην Πόλη Χρυσοχούς, την Πάνω Παναγιά, τον Σταυρό της Ψώκας και το Κελλάκι.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Home