Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Υπό κράτηση η 36χρονη γυναικολόγος στη Λεμεσό

Offsite Team -
22.09.2021 - 11:49

Υπό κράτηση η 36χρονη γυναικολόγος στη Λεμεσό

Πώς ξεγέλασε την 73χρονη

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού παρουσιάστηκε η 36χρονη γυναικολόγος που ισχυρίστηκε ότι χειρούργησε ηλικιωμένη και εν τέλει η επέμβαση δεν διενεργήθηκε ποτέ.

Το Δικαστήριο διέταξε την διήμερη κράτησή της 36χρονης εναντίον της οποίας διερευνάται αδίκημα κατά παράβαση του Περί Γενικού Συστήματος Υγείας Νόμου, πλαστογραφίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις καθώς επίσης για αμελείς και απερίσκεπτες πράξεις. 

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Το στόρι της υπόθεσης

Η 73χρονη πήγε τον Σεπτέμβριο του 2020 στη γιατρό μετά από πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Η γιατρός αφού την εξέτασε της ανέφερε ότι χρειάζεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. 

Η 73χρονη τέλη Νοεμβρίου εισήχθη σε ιδιωτική κλινική για τη χειρουργική επέμβαση.

Λίγους μήνες αργότερα και συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο του 2021 επισκέφθηκε ξανά άλλο ιδιώτη γιατρό με πόνους στο ίδιο σημείο όπου έγινε η προηγούμενη επέμβαση. 

Η 73χρονη ενημέρωσε τον γιατρό ότι είχε υποβληθεί σε εγχείρηση πριν λίγους μήνες, όμως από την εξέταση του δεύτερου γιατρού κατά τέτοιο δεν διαπίστωσε. Τότε παραλήφθηκε ο ιατρικός φάκελος που υπήρχε μέσα το εξιτήριο στο οποίο αναγραφόταν η επέμβαση και ότι νοσηλεύτηκε για δύο ημέρες κάτι που επίσης δεν ίσχυε αφού η γυναίκα μία μέρα νοσηλεύτηκε.

Σημειώνεται ότι η 36χρονη ζήτησε κανονικά να πληρωθεί από το ΓεΣΥ. 

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Από το γραφείο της 36χρονης γιατρού παραλήφθηκαν τεκμήρια για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις.

Παράλληλα με τις εξετάσεις που διενεργεί η Αστυνομία για την υπόθεση, την ίδια ώρα ο Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας θα εξετάσει το ενδεχόμενο αναστολής της άδειας της εν λόγω γυναικολόγου.

Home