Υπό κράτηση νεαρός για υπόθεση ληστείας στη Λάρνακα

Υπό κράτηση νεαρός για υπόθεση ληστείας στη Λάρνακα

Το Διαστήριο Λάρνακας που οδηγήθηκε ο ύποπτος
Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εναντίον 25χρονου για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη ληστείας, που διαπράχθηκε χθες στη Λάρνακα, με θύματα δύο πρόσωπα, ηλικίας 24 και 22 ετών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες λίγο πριν τη μία το μεσημέρι, δύο άτομα ηλικίας 24 και 22 ετών μετέβησαν με το αυτοκίνητό τους, σε σπίτι στην Λάρνακα, για να παραλάβουν φιλικά τους πρόσωπα.

 

Ενώ οι δύο νεαροί περίμεναν έξω από το σπίτι, δέχθηκαν επίθεση από τρία πρόσωπα, τα οποία φέρονται να τους κτύπησαν και να τους απέσπασαν χρηματικό ποσό ύψους €1,850, που είχε στην κατοχή του ο 22χρονος.

 

Όπως ανέφεραν οι παραπονούμενοι, δύο από τους επιτιθέμενους κρατούσαν μαχαίρια και ο τρίτος ένα ξύλο. 

Από την επίθεση φαίνεται να προκλήθηκε ζημιά στο πίσω τζάμι του οχήματος, στο οποίο επέβαιναν οι παραπονούμενοι.  

Οι δύο παραπονούμενοι επισκέφθηκαν το ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρουν θλαστικά τραύματα αιματώματα και εκδορές στο κεφάλι και το πρόσωπο.  

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης και στη βάση μαρτυρίας, εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης εναντίον του 25χρονου, ο οποίος συνελήφθη λίγο πριν τις 11 χθες το βράδυ και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.  

Σήμερα ο 25χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για οκτώ ημέρες.  

Εν τω μεταξύ κατά τη διάρκεια των ανακρίσεων της Αστυνομίας για την υπόθεση, εξασφαλίστηκε μαρτυρία, βάση της οποίας εκδόθηκε εναντίον δεύτερου 25χρονου κατοίκου Λάρνακας, δικαστικό ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου.

Home