Υπό κράτηση ο 23χρονος που "πετούσε" στον αυτοκινητόδρομο

Υπό κράτηση ο 23χρονος που "πετούσε" στον αυτοκινητόδρομο

O 23χρονος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας

Σε άμεση καταχώρηση για εκδίκαση υπόθεσης τροχαίων παραβάσεων, τις οποίες διέπραξε 23χρονος οδηγός αυτοκινήτου το πρωί του περασμένου Σαββάτου 19 Ιανουαρίου, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.

Ο 23χρονος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου, όπου παραδέχτηκε τη διάπραξη των τροχαίων αδικημάτων και το Δικαστήριο διέταξε όπως αυτός παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη 23 Ιανουαρίου, ημέρα κατά την οποία θα συνεχιστεί η Δικαστική διαδικασία με την παρουσίαση των γεγονότων και την επιβολή ποινής στον 23χρονο οδηγό.

Το περασμένο Σάββατο, γύρω στις 7.20 το πρωί, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν τον 23χρονο να οδηγεί το αυτοκίνητο του με ταχύτητα 227 χιλιομέτρων αντί 100, όπως είναι το επιτρεπόμενο από τον Νόμο ανώτατο όριο, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, στην περιοχή Λατσιών, χρησιμοποιώντας αντικανονικά την τρίτη λωρίδα ταχείας πορείας του αυτοκινητόδρομου.

Ο 23χρονος παρέλειψε να συμμορφωθεί σε σήμα Αστυνομικού για να σταματήσει το όχημα του και συνέχισε την πορεία του, για να εντοπιστεί λίγο αργότερα από μέλη της Αστυνομίας και να οδηγηθεί στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό για περαιτέρω εξετάσεις.

Αφού κατηγορήθηκε γραπτώς για τα υπό εξέταση τροχαία αδικήματα, ο 23χρονος κλήθηκε να παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για εκδίκαση της υπόθεσης.

Μεταξύ των υπό εκδίκαση αδικημάτων είναι η οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα και η παράλειψη του οδηγού να σταματήσει σε σήμα Αστυνομικού.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λατσιών διερευνά.      

 

Home