Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Υπό κράτηση ο 28χρονος για τις κλοπές οχημάτων

Offsite Team -
30.06.2021

Υπό κράτηση ο 28χρονος για τις κλοπές οχημάτων

Ανακρινόμενος ο 28χρονος παραδέχθηκε τη διάπραξη των δύο κλοπών αυτοκινήτων.

Υπό κράτηση μέχρι τις 6 Ιουλίου, ημερομηνία κατά την οποία θα απαντήσει σε κατηγορίες που αντιμετωπίζει για κλοπή αυτοκινήτων, απόπειρας κλοπής αυτοκινήτου και κλοπής από όχημα που διαπράχθηκαν στις 28 Ιουνίου σε Λευκωσία και Αγία Νάπα, τέθηκε σήμερα από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, νεαρός ηλικίας 28 ετών.

 

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής αυτοκινήτων, η Αστυνομία συνέλαβε και έθεσε υπό κράτηση χθες Τρίτη 29 Ιουνίου, άνδρα ηλικίας  28 ετών, κάτοικο επαρχίας Λευκωσίας.

 

Συγκεκριμένα η μία κλοπή αυτοκινήτου διαπράχθηκε στη Λευκωσία στις 28 Ιουνίου, η δεύτερη κλοπή την ίδια μέρα στην Αγία Νάπα ενώ ο νεαρός έκανε απόπειρα κλοπής αυτοκινήτου και κλοπή περιουσίας από αυτοκίνητο.

Ανακρινόμενος ο 28χρονος παραδέχθηκε τη διάπραξη των δύο κλοπών αυτοκινήτων, εκ των οποίων το ένα εντοπίστηκε στην οικία του, ενώ το δεύτερο κατόπιν υπόδειξης του, εντοπίστηκε στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.

Ο νεαρός παραδέχθηκε επίσης υπόθεση απόπειρας κλοπής αυτοκινήτου και υπόθεση κλοπής από αυτοκίνητο.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Σήμερα η Αστυνομία προχώρησε σε καταχώρηση της υπόθεσης ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο όρισε την 6η Ιουλίου για απάντηση, ενώ ο νεαρός παραμένει υπό κράτηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Home