Υπό κράτηση τέσσερις νεαρές για κλοπή αυτοκινήτου

Υπό κράτηση τέσσερις νεαρές για κλοπή αυτοκινήτου

Υπό κράτηση και χρήση κλοπιμαίας πιστωτικής κάρτας

Διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον τριών γυναικών, 20, 17 και 16 ετών, οι οποίες συνελήφθησαν χθες για υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου και απόσπασης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις. Μια ακόμη 17χρονη συνελήφθη σήμερα για την ίδια υπόθεση.  

Οι τρεις πρώτες ύποπτες εντοπίστηκαν χθες σε αυτοκίνητο που είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο, από γυναίκα αστυφύλακα που βρισκόταν εκτός καθήκοντος και η οποία ενημέρωσε συναδέλφους της.

 

Από έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε πως το όχημα οδηγούσε η 20χρονη, η οποία καταζητείτο για υπόθεση κλοπής από κατοικία, ενώ στο αυτοκίνητο επέβαιναν και οι δύο άλλες νεαρές, 17 και 16 ετών. 

 

Το πρωί, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού διέταξε την πενθήμερη προσωποκράτηση τους για υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε χθες και για χρήση πιστωτικής κάρτας, που βρισκόταν εντός του οχήματος.

 

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον μιας ακόμη νεαρής, 17 ετών, η οποία συνελήφθη σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

Home