Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Υπό κράτηση τρεις για εξασφάλιση πίστωσης με ψευδείς παραστάσεις

Offsite Team -
26.06.2019

Υπό κράτηση τρεις για εξασφάλιση πίστωσης με ψευδείς παραστάσεις

Thumbnail
Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία την Δευτέρα, 24 Ιουνίου

Υπόθεση εξασφάλισης πίστωσης με ψευδείς παραστάσεις, παράνομης επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, διερευνά η Αστυνομία εναντίον τριών προσώπων, ηλικίας 34, 35 και 40 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες, βάσει Δικαστικών ενταλμάτων, και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία την περασμένη Δευτέρα, 24 Ιουνίου, από το Διευθυντή ξενοδοχείου στην επαρχία Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, 21 Ιουνίου, οι 34χρονος, 35χρονος και 40χρονος, αφίχθηκαν σε ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα, όπου είχε γίνει εκ μέρους τους κράτηση δύο δωματίων για διαμονή από τις 21 μέχρι και τις 26 Ιουνίου. Η κράτηση είχε γίνει νωρίτερα την ίδια μέρα και για την πληρωμή των εξόδων διαμονής των τριών υπόπτων, είχε δηλωθεί κατά την κράτηση συγκεκριμένος αριθμός τραπεζικής πιστωτικής κάρτας.

Τη Δευτέρα, 24 Ιουνίου, το ξενοδοχείο προχώρησε στην πληρωμή για τα έξοδα της διαμονής των τριών υπόπτων, χρεώνοντας τη συγκεκριμένη πιστωτική κάρτα με το χρηματικό ποσό των 2 χιλιάδων, 220 ευρώ, ωστόσο αργότερα την ίδια μέρα, το ξενοδοχείο ενημερώθηκε από εταιρεία διεκπεραίωσης συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών ότι, η εν λόγω συναλλαγή δεν έγινε αποδεκτή, αφού πρόκειται για απάτη.

Ακολούθως της καταγγελίας στην Αστυνομία, την περασμένη Δευτέρα, εξασφαλίστηκαν Δικαστικά εντάλματα σύλληψης εναντίον των τριών υπόπτων.

Γύρω στις 9.45 το πρωί χθες Τρίτη, μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του 34χρονου, ενώ αργότερα, χθες το απόγευμα, προχώρησαν στη σύλληψη και των άλλων δύο υπόπτων.

 Οι τρεις ύποπτοι οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε εναντίον τους διατάγματα διήμερης κράτησης, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης

Εναντίον του 34χρονου διερευνάται επίσης υπόθεση επίθεσης εναντίον Αστυνομικού, αφού μετά τη σύλληψη του χθες, προέβαλε αντίσταση αρνούμενος να οδηγηθεί σε αστυνομικό όχημα, με αποτέλεσμα μέλος της Αστυνομίας να υποστεί, σύμφωνα με ιατρική διάγνωση, εκδορές στο δεξί χέρι και στο σώμα.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Home