Υπόθεση 10kg κάνναβης: Ο 20χρονος δεν συνεργάζεται με τις Αρχές

Υπόθεση 10kg κάνναβης: Ο 20χρονος δεν συνεργάζεται με τις Αρχές


Τέθηκε υπό οκταήμερη κράτηση - Τα αδικήματα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε το πρωί ο 20χρονος, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε χθες ποσότητα κάνναβης βάρους 10 κιλών και 669 γραμμαρίων περίπου, καθώς και ποσότητα κοκαΐνης 483 γραμμαρίων. Τα ναρκωτικά βρίσκονταν σε διαμέρισμα στην επαρχία Λεμεσού.

Ο 20χρονος, ο οποίος δεν συνεργάζεται με την αστυνομία, οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, όπου ζητήθηκε η οκταήμερη κράτησή του για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων. Είναι ύποπτος για αδικήματα που αφορούν μεταξύ άλλων, εισαγωγή, κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Η σύλληψη του έγινε όταν μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών Λεμεσού, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών για διακίνηση ναρκωτικών, ανέκοψαν χθες, σε περιοχή της πόλης, για έλεγχο δύο ύποπτα οχήματα.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στα δύο αυτοκίνητα, με υπεύθυνους οδηγούς 20χρονο και 34χρονο, ανευρέθηκε μικρή ποσότητα κάνναβης, με αποτέλεσμα να συλληφθούν και οι δύο για αυτόφωρα αδικήματα.

Με τη γραπτή συγκατάθεση του 20χρονου, διεξήχθη έρευνα στο διαμέρισμά του, κατά την οποία εντοπίστηκαν 10 κιλά και 669 γραμμάρια κάνναβης περίπου, 483 γραμμάρια κοκαΐνης περίπου, δύο ζυγαριές ακριβείας με ίχνη κοκαΐνης και κάνναβης, καθώς επίσης και άλλα τεκμήρια.

Ο  34χρονος, παραδέχθηκε ενοχή για κατοχή 5 γραμμαρίων κοκαΐνης και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Home