Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Υπόθεση Ελευθερίου: Ένα βήμα πριν το τέλος οι έρευνες

Offsite Team -
28.01.2021 - 13:19

Υπόθεση Ελευθερίου: Ένα βήμα πριν το τέλος οι έρευνες

Thumbnail
Άνοιξε ξανά υπόθεση μετά από καταγγελία καλαθοσφαιρίστριας

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται από την ειδική ανακριτική ομάδα της Αστυνομίας οι έρευνες μετά τις δυο καταγγελίες που προέκυψαν από την ολυμπιονίκη Άντρη Ελευθερίου για σεξουαλική παρενόχλησή της από παράγοντα του αθλητισμού. Όπως πληροφορούμαστε, η υπόθεση βρίσκεται στο τελικό της στάδιο και αναμένεται μέχρι την επόμενη εβδομάδα οι αστυνομικές έρευνες να ολοκληρωθούν και ο φάκελος να κατατεθεί στη Νομική Υπηρεσία.

 

Η σκοπεύτρια κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχλησή της σε δυο περιπτώσεις από το εν λόγω πρόσωπο που θα κληθεί για κατάθεση. Στα χέρια του ειδικού κλιμακίου βρίσκονται τεκμήρια που παραλήφθηκαν και από την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, αφού στη μια περίπτωση τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες  του Πεκίνο το 2008.

 

Εξάλλου, η Αστυνομία επανάνοιξε το φάκελο της υπόθεσης φερόμενης σεξουαλικής παρενόχλησης σε καλαθοσφαιρίστρια από τον προπονητή της προ πενταετίας. Η υπόθεση διερευνήθηκε και «έκλεισε» χωρίς να προκύψει οτιδήποτε εναντίον του προπονητή. Σύμφωνα με αστυνομικη πηγή, το οικογενειακό περιβάλλον της καλαθοσφαιρίστριας επανήλθε και προέβη σε νέα καταγγελία στην ειδική ομάδα της Αστυνομίας που διερευνά την υπόθεση.

 

 

 

 

Home