Υπόθεση παιδικής πορνογραφίας-Τον έπιασαν με φωτογραφίες ανήλικης

Υπόθεση παιδικής πορνογραφίας-Τον έπιασαν με φωτογραφίες ανήλικης

Στο κελί 31χρονος

Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε το πρωί το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 31χρονου, που συνελήφθη χθες, για υπόθεση κατοχής παιδικής πορνογραφίας, απόκτησης πρόσβασης σε παιδική πορνογραφία και άγρας παιδιού για σεξουαλικούς σκοπούς.  

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε μετά από καταγγελία ότι, ανήλικη απέστειλε, μέσω διαδικτυακών εφαρμογών, γυμνές της φωτογραφίες σε ενήλικα άνδρα.

 

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν από το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 31χρονου, στη βάση της οποίας εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

 Ο 31χρονος συνελήφθη, δυνάμει του δικαστικού εντάλματος, στην οικία του στη Λεμεσό, ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο κατασχέθηκε ως τεκμήριο.  

 Από προκαταρκτικό έλεγχο, που διενεργήθηκε στο συγκεκριμένο τηλέφωνο, εντοπίστηκε σε αυτό αριθμός γυμνών φωτογραφιών της ανήλικης.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 31χρονου, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, ενώπιον του οποίου παρουσιάστηκε σήμερα, εξέδωσε διάταγμα τετραήμερης προσωποκράτησης του.  

Home