Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Υπόθεση Θανάση: Άλλοι 10 καθοριστικοί μάρτυρες και… πόρισμα

Tου Γιώργου Μιχαηλίδη -
20.05.2022

Υπόθεση Θανάση: Άλλοι 10 καθοριστικοί μάρτυρες και… πόρισμα

Προέκυψαν πληροφορίες και στοιχεία

Του Γιώργου Μιχαηλίδη

Στην τελική ευθεία μπαίνει η έρευνα των ποινικών ανακριτών που δερευνούν τα αίτια θανάτου του τότε εθνοφρουρού Αθανάσιου Νικολάου ο οποίος βρέθηκε νεκρός κάτω από το γεφύρι της Άλασσας το Σεπτέμβριο του 2005,. O Σάββας Μάτσας και Αντώνης Αλεξόπουλος (αποχώρησε ο Αχιλλέας Αιμιλιανίδης) όπως πληροφορούμαστε μέχρι το τέλος Ιουνίου αναμένεται να παραδώσουν το πόρισμά τους.

Η Offssite πληροφορείται ότι στον επόμενο μήνα θα καταθέσουν άλλα 10 άτομα τα οποία κατέθεσαν και στο παρελθόν. Ωστόσο, προέκυψαν πληροφορίες και στοιχεία που ανάγκασαν τους ανακριτές να καλέσουν τους  10 καθοριστικούς μάρτυρες  για να δώσουν νέα στοιχεία. 

θ>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Ακόμα όπως είμαστε σε θέση να καταγράψουμε, υπάρχει το ενδεχόμενο νέων εξελίξεων με προσαγωγές ατόμων στη Δικαιοσύνη, αφού φαίνεται να προκύπτουν νέα στοιχεία. 

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Οι ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές στη βάση των όρων εντολής τους είχαν  4 μήνες για την έκδοση πορίσματος. Ωστόσο, επειδή  δεν ολοκλήρωσαν  το έργο τους έλαβαν περιθώριο άλλων 4 μηνών. Πάντως, τα ευρήματα των εξετάσεων μετά την εκταφή, δείχνουν ότι ο θάνατος του 26χρονου τότε εθνοφρουρού  οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια διά στραγγαλισμού.

 

Home