Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Υπόθεση Θανάση: Καταγγέλλει-κινείται κατά Αγαπητού η οικογένεια

Του Γιώργου Μιχαηλίδη -
14.10.2021 - 06:00

Υπόθεση Θανάση: Καταγγέλλει-κινείται κατά Αγαπητού η οικογένεια

Νέα τροπή αφου τα πλακίδια που έφθασαν Κύπρο δεν ανήκουν στο Θανάση/ Ενημερώνονται οι ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές

Του Γιώργου Μιχαηλίδη

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση θανάτου του Αθανάσιου Νικολάου ενώ αρχίζουν δειλά - δειλά οι έρευνες των τριών ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών. Η Offsite πληροφορείται ότι οι δικηγόροι της οικογένειας θα κινηθούν νομικά κατά του καθηγητή Εμμανουήλ Αγαπητού για εξαπάτηση.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Σημειώνεται ότι κατόπιν απόφασης του Δικαστηρίου στάληκαν στην Ελλάδα ανακριτές για να φέρουν στην Κύπρο και όπως μετέδωσε ψες ο Alpha τα  37 πλακίδια δεν  συνδέονται με ιστό του Θανάση. Σύμφωνα με τον Alpha αυτό προκύπτει  από συμπληρωματική έκθεση της παθολογοανατόμου Δήμητρας Καραγιάννη οποία εξέτασε τα 37 πλακίδια πριν την προχθεσινή μεταφορά τους στην Κύπρο.

Επικοινωνήσαμε με τον δικηγόρο οικογένειας Λουκή Λουκαϊδη που μάς ανέφερε ότι όντως στάληκαν τα πλακίδια, αλλά δεν ανήκουν στο Θανάση και ως εκ τούτου η οικογένεια θα προβεί σε καταγγελία στην Αστυνομία και θα κινηθεί νομικά σε βάρος του Ελλαδίτη καθηγητή.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Παράλληλα, για το θέμα ενημερώθηκαν ανεπίσημα και οι τρεις ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές που θα ζητήσουν επίσημη ενημέρωση καθώς και την έκθεση.

Home