Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Υπόθεση Θανάση: Τέλειωσε η μελέτη ανακριτών - Αρχίζουν καταθέσεις

Του Γιώργου Μιχαηλίδη -
25.03.2022

Υπόθεση Θανάση: Τέλειωσε η μελέτη ανακριτών - Αρχίζουν καταθέσεις

Αναμένονται νέες εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του Θανάση Νικολάου

Του Γιώργου Μιχαηλίδη

Η υπόθεση θανάτου του τότε εθνοφρουρού Αθανάσιου Νικολάου ο οποίος βρέθηκε νεκρός κάτω από το γεφύρι της Άλασσας στις 29 Σεπτεμβρίου 2005  απασχολεί την κοινή γνώμη.

Η έρευνα που άρχισε από τους ποινικούς ανακριτές που διορίστηκαν από τον Γενικό Εισαγγελέα Σάββα Μάτσα, Αχιλλέα Αιμιλιανίδη και Aντώνη Αλεξόπουλο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Όπως πληροφορούμαστε, οι ανακριτές ολοκλήρωσαν τη μελέτη των έξι ογκωδέστατων  φακέλων που έφθασαν στους ανακριτές από τον Αρχηγό Αστυνομίας με σκοπό τη μελέτη τους. 

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πλέον οι τρεις ποινικοί ανακριτές προχωρούν στο επόμενο στάδιο. Συγκεκριμένα θα συνέλθουν για να συζητήσουν τα δεδομενα και να αποφασίσουν τον επόμενο τρόπο δράσης.

Μάλιστα αναμένεται οτι θα ληφθούν νέες καταθέσεις. Ακόμα όπως είμαστε σε θέση να καταγράψουμε, υπάρχει το ενδεχόμενο νέων εξελίξεων με προσαγωγές ατόμων στη Δικαιοσύνη, αφού φαίνεται να προκύπτουν νέα στοιχεία.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Οι ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές στη βάση των όρων εντολής τους είχαν  4 μήνες για την έκδοση πορίσματος. Ωστόσο, επειδή  δεν ολοκλήρωσαν  το έργο τους έλαβαν περιθώριο άλλων 4 μηνών.

Πάντως, τα ευρήματα των εξετάσεων μετά την εκταφή, δείχνουν ότι ο θάνατος του 26χρονου τότε εθνοφρουρού  οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια διά στραγγαλισμού

Home