Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΥΠΠΑΝ: Παράταση υποβολής αιτήσεων εισδοχής στα Αθλητικά Τμήματα

Offsite Team -
15.04.2021 - 15:06

ΥΠΠΑΝ: Παράταση υποβολής αιτήσεων εισδοχής στα Αθλητικά Τμήματα

Μέχρι πότε ισχύει η παράταση

Την παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για εισδοχή στα Αθλητικά Τμήματα Γυμνασίων και Λυκείων, ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ).

Το Υπουργείο Παιδείας, σε συνέχεια εγκυκλίων του Υπουργείου με θέμα «Αθλητικά Τμήματα Γυμνασίου και Λυκείου – Αιτήσεις, κριτήρια, τρόπος αξιολόγησης» στις 9 Φεβρουαρίου 2021 (ypp11826 Λυκείων και ypp11816 Γυμνασίων), ανακοίνωσε σήμερα την παράταση υποβολής αιτήσεων καθώς και της προσκόμισης δικαιολογητικών για αθλητικές διακρίσεις, που αποκτήθηκαν μετά το τέλος της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, για τον Γυμνασιακό Κύκλο αιτήσεις εισδοχής στα Αθλητικά Τμήματα για τη σχολική χρονιά 2021-2022, θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή,14 Μαΐου 2021, στα Γυμνάσια στα οποία στεγάζονται τα Αθλητικά Τμήματα.

Δικαιολογητικά αθλητικών διακρίσεων που θα αποκτηθούν μετά το τέλος της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων, θα γίνονται δεκτά μέχρι και τη Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021.

Για τον Λυκειακό Κύκλο αιτήσεις εισδοχής στα Αθλητικά Τμήματα για τη σχολική χρονιά 2021-2022, θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή, 28 Μαΐου 2021, στα Λύκεια στα οποία στεγάζονται τα Αθλητικά Τμήματα. Δικαιολογητικά αθλητικών διακρίσεων που θα αποκτηθούν μετά το τέλος της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων, θα γίνονται δεκτά μέχρι και τη Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021.

Όλες οι σχετικές πληροφορίες έχουν είδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα Φυσικής Αγωγής.

ΚΥΠΕ

Home