Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Υπ.Υγείας: Προσωπική άποψη το υποχρεωτικό εμβόλιο - καμία απόφαση

Offsite Team -
27.07.2020 - 22:24

Υπ.Υγείας: Προσωπική άποψη το υποχρεωτικό εμβόλιο - καμία απόφαση

Thumbnail
Διευκρινήσεις από τον Υπουργό Υγείας μετά την αναφορά για υποχρεωτικό εμβόλιο

Έντονες είναι οι συζητήσεις αλλά και οι αντιδράσεις τις τελευταίες ώρες  μετά την αναφορά του Υπουργού Υγείας Κωνσταντίνου Ιωάννου, ότι το εμβόλιο του κορωνοϊού θα είναι υποχρεωτικό για όλους τους πολίτες. 

Με παρέμβαση του όμως στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ το βράδυ της Δευτέρας, ο Υπουργός Υγείας, διευκρίνισε ότι  δεν έχει ληφθεί ακόμη καμία απόφαση για υποχρεωτικό εμβολιασμό και η δήλωση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό ήταν η προσωπική του άποψη.

Η σχετική δήλωση του:

«Κακώς είχα εκφράσει προσωπικές απόψεις για το εμβόλιο ότι θα πρέπει να γίνει υποχρεωτικό. Θεωρώ ότι πέραν από τις ευπαθείς ομάδες και τους επαγγελματίες υγείας που για ευνόητους λόγους πρέπει να εμβολιαστούν, θα πρέπει να  βρούμε τους τρόπους ούτως ώστε το εμβόλιο να χορηγηθεί σε όσους περισσότερους πολίτες γίνεται για να εξασφαλιστεί η δημόσια υγεία. Δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για υποχρεωτικό εμβολιασμό. Ήταν η προσωπική μου άποψη και κακώς την μετέφερα με τον τρόπο την μετέφερα. Πρέπει να βρεθούν τρόποι όμως να εμβολιαστεί όσο το δυνατό μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού».

 

Πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό

Offsite Team -
28.06.2022 - 08:46

Πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό

Το καντήλι έκανε τη ζημιά

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, χθες η ώρα 09:43, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε δωμάτιο - επέκταση βεράντας οικίας, το οποίο χρησιμοποιείτο ως κουζίνα/πλυσταριό, στην Αγία Φύλα, της επαρχίας Λεμεσού.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη Λοχία Βασίλη Κρόκου με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 10:33. Την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς, δεν βρισκόταν κανείς εντός της κατοικίας. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, το εν λόγω δωμάτιο, καθώς και το περιεχόμενό του, έπαθαν εκτεταμένες ζημιές.

Μετά από διερεύνηση αιτιών πυρκαγιάς που ακολούθησε, σε συνεργασία με την Αστυνομία, η πυρκαγιά φαίνεται να προκλήθηκε από αναμμένο καντήλι.

Φωτιά και σε 2 όχηματα στη Λευκωσία

Παράλληλα η ώρα 03:13 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε δύο οχήματα στην Ανθούπολη, της επαρχίας Λευκωσίας. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λακατάμιας με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 03:32. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, τα δύο οχήματα, καθώς και το μεταλλικό σκέπαστρο, κάτω από το οποίο βρίσκονταν σταθμευμένα, έπαθαν εκτεταμένες ζημιές. Θα ακολουθήσει διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς, αργότερα σήμερα, σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Home